Patriot Viper Xtreme 5 32gb (2x16gb) Ddr5 7600mhz Cl36 Aldım İyi mi? Acil

33k dan düşmüş nasıl indirim yok ya ne anlatıyorsunuz siz

Bende 1:2 geçtiğini zaten söyledim adam stabil kalamayacağını iddia edip boot alamayacağını söylüyordu.
Bence onun kastı 1:1de stabil kalamazdı. Ben öyle anladım en azından. O yüzden hak verdim
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

33k dan düşmüş nasıl indirim yok ya ne anlatıyorsunuz siz
Olması gereken fiyat bu? Tavsiyeyi dinlemeyeceksen kendi bildiğini oku kral

Bence onun kastı 1:1de stabil kalamazdı. Ben öyle anladım en azından. O yüzden hak verdim

Kanka 2 tane pvv 24 k zaten 1k daha verdim daha güzelini aldım ne var bunda

Yine de çok. @flyingatm i linçledin de adam haklıydı. 6000-6400mts üzeri amd 1:2 moda geçiyor
Ben kimseyi linçlemedim. Tek bir şey söyledim. AMD'de 6000mhz üstü anlamlı bir artış yok. Ekstrem durumlar hariç 6400 MHz üstü (7200 ve üstü) stabil de değil. Reddit'de aktif takılan arkadaşlar bilirler; AM5 subreddit'i 7200 ramleri ile boot alamayan insanlarla dolu. 9000 serisi x3d işlemcilerin toleransı ve Z serisi anakartlarla yapılmış örnekler atıldı durdu.

Konu şu, ben hiçbir yerde "çalışmaz" demedim. "Çok zor" dedim. Ki öyle. Oraya gelen bilinçsiz birisinin 7200 ram alıp, 8000 ram alıp; boot edemediğinde "birisi yapılıyor yazmıştı" diye konu açmasını isterseniz; siz bilirsiniz.

Uslubunu bozan ben değildim bu arada. Arkadaş eklenti kapatıp açabildiği için wordpress yazılımcısı (sektörde saygı duyulmayan) olduğunu iddia edip; bir de oradan üstüme çıkmaya çalıştı. Çingene ağzıyla tekrar tartışma yaratmaya gerek yok.

Ben ona hangi durumda çıkabileceğini izah ettim zaten de o am5 kayanklı boot edemeyeceğinden girip sonrasında konuyu ankarta getirip sonra yok yapabilirsin ama %10 lara götürdü konu o değil buradaki konu akşını bozmayalım. Bence fiyatı gayet uygun aylarca 2. el kovaladım ülkemizde malasef 2. el kültürü olmadığı içn 0 fiyatına yakın fiyatlar biçiyorlar herkes değil ama genel 2. el piyasası o şekilde

Kanka 2 tane pvv 24 k zaten 1k daha verdim daha güzelini aldım ne var bunda
Güzelinden kastın ne? Tipiyse lafım yok zevk meselesi de ikisini de 6000mts cl30 yapmayacak mısın

Ben kimseyi linçlemedim. Tek bir şey söyledim. AMD'de 6000mhz üstü anlamlı bir artış yok. Ekstrem durumlar hariç 6400 MHz üstü (7200 ve üstü) stabil de değil. Reddit'de aktif takılan arkadaşlar bilirler; AM5 subreddit'i 7200 ramleri ile boot alamayan insanlarla dolu. 9000 serisi x3d işlemcilerin toleransı ve Z serisi anakartlarla yapılmış örnekler atıldı durdu.

Konu şu, ben hiçbir yerde "çalışmaz" demedim. "Çok zor" dedim. Ki öyle. Oraya gelen bilinçsiz birisinin 7200 ram alıp, 8000 ram alıp; boot edemediğinde "birisi yapılıyor yazmıştı" diye konu açmasını isterseniz; siz bilirsiniz.

Uslubunu bozan ben değildim bu arada. Arkadaş eklenti kapatıp açabildiği için wordpress yazılımcısı (sektörde saygı duyulmayan) olduğunu iddia edip; bir de oradan üstüme çıkmaya çalıştı. Çingene ağzıyla tekrar tartışma yaratmaya gerek yok.
O seni linçledi hocam onu dedim

Ben ona hangi durumda çıkabileceğini izah ettim zaten de o am5 kayanklı boot edemeyeceğinden girip sonrasında konuyu ankarta getirip sonra yok yapabilirsin ama %10 lara götürdü konu o değil buradaki konu akşını bozmayalım.
Bak bu, AKP medyasının bir ürünü mesela. Rasim ozan kütahyalı fanı olduğuna eminim. Yaptığın şey şu; denen bir şeyi, cümlenin tamamına bakmadan cımbızla alıp; "çok zor" lafını; "yapılamaz dedin" diye manipüle edip, üste çıkmaya çalışıyorsun. %10 evet. Ekstrem şartlar sağlanmalı. Ama bunu da belirterek o yazıyı yazmalısın.

Gerçekten, mujka ceza almasaydı keşke. Sizinle tek başıma uğraşmak zorunda kalıyorum.

Komik yanı; mod'un yanlış bilgilendirme dediği şey için; altta birisi "AI'a sordum, doğru diyormuşsun hocam, teşekkür ederim" diye alıntılıyor. Ben yanlış biliyorum. Tüm reddit yanlış biliyor. AI yanlış biliyor. Ama kardeşler tekel forum mod'u ve dombikpanda doğru biliyor. Peki.

• İnanılmaz
Reaksiyonlar: Niga
Güzelinden kastın ne? Tipiyse lafım yok zevk meselesi de ikisini de 6000mts cl30 yapmayacak mısın

O seni linçledi hocam onu dedim
cl 28 e inemezmiyim ki hem neden bu kadar linç ediyosunuz kalitesi çöp bir ram mı aldım yani ne ?

cl 28 e inemezmiyim ki hem neden bu kadar linç ediyosunuz kalitesi çöp bir ram mı aldım yani ne ?
Bundan a-die çıkarsa(sanmıyorum) 26 falan da inersin de dehşet fark olmuyor. Ram kötü değil de fazladan 1k vermen anlamsız. İndirim de yok olması gereken bu

Geri