- Reaksiyon skoru
- 46
Bak buna verilir 3.000 boş metal değil 
hocam yeminle girdim önce sepete ekledim baktım üyelik yok üyeliği girdim yeni adres girdim kart bilgilerini elle girip aldım hiç öyle kayıtlı bir şeyle yapmadım.alanların hemen hemen hepsi garanti pay ile almıştır cep no girdiğin an iş bitiyor
Eğer Bu Fiyata Aldıysan Değer , Hiç Almadıysan Uğraşma .Gamepower 24" Bull T10 Flat IPS 180 Hz 0.5 Ms monitörden buna geçilir mi? Bir fark olur mu?
Bu fiyata aldım hocam, diğer monitör 2. Elde satılır mı acaba?Eğer Bu Fiyata Aldıysan Değer , Hiç Almadıysan Uğraşma .
Bu Fiyata Aldıysan H.O Diğerini Satmadan 2.Ekran Olarakta Kullanırsın Satmak İstersende Satarsın Bence .Bu fiyata aldım hocam, diğer monitör 2. Elde satılır mı acaba?
o lanet şey bende oldu ve ben çıkaramadım alamadımBen yetiştim normalde klavye vs bile alamamıştım. Bunda alabildim hatta sepette başka ürün vardı 1 dk onu çıkarmaya falan uğraştım. Şansım yaver gitti.
Ben de bir kaç kez çıkaramadım. En son favorilere ekle ve sil deyip bekledim 10 sn falan öyle sildi. Yoğunluktan oldu muhtemelen.o lanet şey bende oldu ve ben çıkaramadım alamadım
gaming gecesinde çek kullandırmıyorRam olayındaki çek kullanılıyor muydu? benim hızlı alacam diye aklıma bile gelmedi beleşe gelirdi 2800 e
2. Ekran olarak kötü bir ekranım var hocam 2. Ekranda yüksel hz li bir ürün ile boşa çıkarmak istemedimBu Fiyata Aldıysan H.O Diğerini Satmadan 2.Ekran Olarakta Kullanırsın Satmak İstersende Satarsın Bence .
Şansına Bağlı Ölü Pixel Olayı Hocam .2. Ekran olarak kötü bir ekranım var hocam 2. Ekranda yüksel hz li bir ürün ile boşa çıkarmak istemedim
Bu arada üründe ölü piksel ışık sızması falan çıkarsa iade edilebilir mi ki acaba![]()