GüzelimsiiiiiiBu sistemi incehesap gaming gecesinde aldım 6 taksit ile sizce iptal etmeliyim 16 gb ram takviyesi yapıcam ilerde iptal etmessem.
Anakart ve sıvı soğutucu kafama yatmadı gibi pek yardımcı olursanız sevinirim.
Sadece oyun için kullanıcam sıvı soğutmada pek bir özelleştirme seçeneği yoktu malesef.Anakart kötü değil.Hatta gigabyte b850m force modeli ile birlikte en çok kullanılan anakartlardan .Bence tek sorun sıvı soğutma.Onunda eğer kronik bir sorunu yoksa 9700x e yeter bence .daha sonra bir ram eklersen toplam 97 olur . Fiyat performans bence . Eğer sadece oyun oynayacaksan,extrem birşeyler yapmayacaksan yeter de artar .Yine de sen bilirsin.
Youtubeden izlediğim kadarıyla 9700x i daha çok önerdiler o sebeple bunu tercih ettim çok fark varmı ki.2 3k daha fazla verip 7800x3d alsaydın keşke
PBO açıp 2K da oynarsan fark olmaz.Sadece oyun için kullanıcam sıvı soğutmada pek bir özelleştirme seçeneği yoktu malesef.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Youtubeden izlediğim kadarıyla 9700x i daha çok önerdiler o sebeple bunu tercih ettim çok fark varmı ki.
Bence kötü değil gayet iyi sadece sıvı soğutucudan emin olamadım +16 gb ram almanızda şart zaten.Bu sistemi incehesap gaming gecesinde aldım 6 taksit ile sizce iptal etmeliyim 16 gb ram takviyesi yapıcam ilerde iptal etmessem.
öyle zaten 9700x i almışsın keyfine bak kral darısı başıma inşallahYoutubeden izlediğim kadarıyla 9700x i daha çok önerdiler o sebeple bunu tercih ettim çok fark varmı ki.
İnşallah hocam sizede nasip olur.öyle zaten 9700x i almışsın keyfine bak kral darısı başıma inşallah
Katılıyorum anakart kötü değil ama B850m force bundan çok daha iyi, kıyas kaldırmaz.Anakart kötü değil.Hatta gigabyte b850m force modeli ile birlikte en çok kullanılan anakartlardan .Bence tek sorun sıvı soğutma.Onunda eğer kronik bir sorunu yoksa 9700x e yeter bence .daha sonra bir ram eklersen toplam 97 olur . Fiyat performans bence . Eğer sadece oyun oynayacaksan,extrem birşeyler yapmayacaksan yeter de artar .Yine de sen bilirsin.
Sistem genel olarak iyi sıvı soğutma değişse daha iyi olabilir.Bu sistemi incehesap gaming gecesinde aldım 6 taksit ile sizce iptal etmeliyim 16 gb ram takviyesi yapıcam ilerde iptal etmessem.