❌İndirim Bitti! Şarjlı Tornavida Seti 1200tl + Troy Karta 200tl İndirim

Tork gücü kaç?
Örnek 3 binlik xenon smartta;
Düşük 0,16 Nm, orta 0,25 Nm ve yüksek 0,45 Nm olmak üzere 3 otomatik ve 5 Nm manuel torka sahip olan Şarjlı Tornavida Seti, yapacağınız işe uygun kuvveti sağlar.

2 binlik xenon'da ise;
0,05 / 0,09 / 0,12 / 0,15 / 0,2 Nm olmak üzere 5 otomatik torka sahip olan Şarjlı Tornavida Seti, yapacağınız işe uygun kuvveti sağlar.

Hocam öncelik pc vb küçük işler ama mobilyada da iş yapar mı bunlar? Darbeli matkabım var ama ev işleri için kullanışsız gereksiz yoruyor.

Hocam öncelik pc vb küçük işler ama mobilyada da iş yapar mı bunlar? Darbeli matkabım var ama ev işleri için kullanışsız gereksiz yoruyor.
Sanmıyorum hocam ona matkap daha iyi gibi. Bu daha çok küçük vidaları sökmek için.

Mobilyada iş yapmasını geçtim laptoptaki sıkı vidaları bile önce bu tornavida ile elle gevşetip sonra sökmek için düğmesinden basıp devam edersiniz :). Mobilyayı anca gıdıklar bunlar.. Ha ince kontrolplak vidalarım dersen onu zorlayarak vidalarsın.

Güzel bir ürün 1 2 yıldır falan kullanıyorum
Tork biraz düşük iyi sıkılmış vidayı elle çevirip destekleyerek çözdürmek gerekiyor
Bilgisayar ve telefon tarzı yerlerde yeterli mobilya vs. yerlere kullanmanızı önermem zaten tork yetmez

Mobilyada iş yapmasını geçtim laptoptaki sıkı vidaları bile önce bu tornavida ile elle gevşetip sonra sökmek için düğmesinden basıp devam edersiniz :). Mobilyayı anca gıdıklar bunlar.. Ha ince kontrolplak vidalarım dersen onu zorlayarak vidalarsın.
1350'ye almıştım bunu güzel iş yapıyor mobilyada ve pc kasasında baya rahat oluyor, vidaları söküp takmak.

1350'ye almıştım bunu güzel iş yapıyor mobilyada ve pc kasasında baya rahat oluyor, vidaları söküp takmak.
O paraya güzel ürün almışsın.

Şu uyduruk olanlar alınabilir aslında. Pazarama yeni hesap açarak indirim koduyla uyguna alırsın.

Veya şunlar :
1785542718029.webp

Telegramda gördüm az önce:

1785546751378.webp

bir ara temuda 80 tl ye satıyorlardı almadık geçen sene
Temudakiler falan bundan kötü ürünlerdi hocam ben geçen sene hepsiburadadan almıştım, torku küçük işler için uygun,tork yetmediği zaman elle destek atınca devam ediyorum içinde çıkan uçları kaliteli piyasadaki bir çok ürüne göre,içinde cımbız ve kapak acma aparatı var bunlar zorlamaya gelmeyecek gibi temmuz 2025te 852 tldi
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Şimdiki fiyat uçmuş adam einhell makine alir bu fiyata cift bataryali yarı parasına 16v çin makinalar var

Son düzenleme:
Telegramda gördüm az önce:

Alıntıyı görüntüle
12 volt 1 ah fazla güçsüz değil mi ? , bu duvara vidalayamaz ki , buna 1300 diyen zihniyet ne düşünmüş de 800 e düşmüş

Temudakiler falan bundan kötü ürünlerdi hocam ben geçen sene hepsiburadadan almıştım, torku küçük işler için uygun,tork yetmediği zaman elle destek atınca devam ediyorum içinde çıkan uçları kaliteli piyasadaki bir çok ürüne göre,içinde cımbız ve kapak acma aparatı var bunlar zorlamaya gelmeyecek gibi temmuz 2025te 852 tldi
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Şimdiki fiyat uçmuş adam einhell makine alir bu fiyata cift bataryali yarı parasına 16v çin makinalar var
Torima adlı satıcı uygun fiyata satıyordu onda stok bitince uçtu fiyatlar.

Geri