Laptop Sogutucu İçin Öneri ?

Son düzenleme:
butcem 45k bide aşırı bişi istemiyorum herşeyi en yüksekte açıp 100-200 alsın falan orta grafıklerde rahat akıcı oynatsın bana makul

butcem 45k bide aşırı bişi istemiyorum herşeyi en yüksekte açıp 100-200 alsın falan orta grafıklerde rahat akıcı oynatsın bana makul
bütçene ek 5-7k eklemen iyi olur. çünkü 6gb gpu seni üzebilir. o nedenle 8gb almanı tavsiye ederim. o da minimum 8gb olmalı

bütçene ek 5-7k eklemen iyi olur. çünkü 6gb gpu seni üzebilir. o nedenle 8gb almanı tavsiye ederim. o da minimum 8gb olmalı

bu daha mı iyi diyin ozaman asus olandan

bu daha mı iyi diyin ozaman asus olandan
bu markanın aynı böyle bir modelinde kronik bir sorun vardı. sorunu şuan hatırlayamadım. bu mu değil mi emin değilim
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Daha güncel bir gpu olsa da 45w (ki o da boost ile) ekran kartlı laptopa bu parayı vermeye hiç gerek yok bence.
45w kısmına dikkat etmemiştim dynamic boost ile 65w oluyor.

140w 4050 mi 100w 5050 mi o 40 w aradaki farkı kapatabiliyor mu yani iki kartın
bide buna bak hocam https://www.epey.com/laptop/asus-tuf-gaming-f16-fx608jh-rv08.html

Son düzenleme:
bu markanın aynı böyle bir modelinde kronik bir sorun vardı. sorunu şuan hatırlayamadım. bu mu değil mi emin değilim

45w kısmına dikkat etmemiştim dynamic boost ile 65w oluyor.

bide buna bak hocam https://www.epey.com/laptop/asus-tuf-gaming-f16-fx608jh-rv08.html
buda iyiymiş baya ama 44-45k e laptopu kalana da mouse monitör vs almak istediğimden çıkamıyorum o kadar max 50 ye halletmek istiyorum yani

buda iyiymiş baya ama 44-45k e laptopu kalana da mouse monitör vs almak istediğimden çıkamıyorum o kadar max 50 ye halletmek istiyorum

hocam en son attığım sistem 50-52k bandında ancak seni üzmez. düşük sistem alıp her gün pişman olacağına, iyi sistem alıp her gün şükretmek var. henüz elinde öyle bir para yoksa, kazanana kadar sabretmeni tavsiye ederim. oyunlarda drop yaşamanı, düşük fps almanı istemem.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,231,524
Üyeler
200,699
Son üye
ratqeux

Geri