Leon_Was_Here
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 1,088
Tamam da burada sorun marka değil servispointservispointe gigabyte mönitörümü götürdüm. adama uzatırken elimden kaydı masanın altından yuvarlanıp onun ayaklarına geldi. yerden aldı fişe taktı, ekranda çizgilenmeyi (kronik sorun çizgilenme vardı, ben şimdi düştü de oldu diyip almicak diye korkmuştum) gördü ve değişim çıkardı. ben çok memnun kalmıştım. bilgisayarımı toplarken hem forumda hem de çevremde asus al asus al diyolardı iyi ki almamışım.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Hocam hemen hemen herkesin bir acı tecrübesi . Xiaomi note 8 pro yan kilit tuşu bozuldu tıklama yok dokunmatik gibi hafif temasta gidiyor ayrıca takılı kalıp sürekli yeniden başlıyordu götürdüm garantiye servis firması genpa böyle bir sorunu birşeyi yok diyerek iade ettiler nalet olsun diyip dışarıda yaptırdım velhasıl başta dediğim gibi hümetin vatandaşın sorunlarını umarsamaması , mahkemeye versen çektim çileye değmez düşüncesi ve yetkili servislerin biz paramıza bakalım hak hukuk vicdan kelimeleri bizim lugatımızda yok söyleminden bu haldeyiz . Evet uğraşmak hakkını aramak lazım ama inşallah insanlar daha da vicdan sahibi olurlarda bu tartışmalara hiç gerek kalmaz .Garanti kapsamında ise cihaz sormadan yapıyorlar. Fakat değilse ücretliyse seninle iletişime geçiyorlar. Garanti kapsamındaki cihazdada önden sorması lazım. Aynı hatayı birden fazla yaşadıysan vs. ürün onarımı yerine yeni ürün veya para iadesi talep edebiliyorsun fakat bizim ülkedeki garantiler teslim edince kendi malları gibi düşünüyorlar diyeceğimde, kendi mallarında çizik olsa ortalığı ayağa kaldırırlar.
Ben peugeot, citroen grubunu çok sevmiyorum ya çok sorunlu arabalar. Berlingo tarzı alınacaksa olabilir. Onun dışında onarımlarıda pahalı. 1.2 altıda alınmaz bu markalarda motorlarda bi ara kayış kullanıyorlardı zincire geçene kadar herkesi sanayilerde rezil ettiler.
Diğer G16 cihazıma baksana ne kadar temiz kullanmışımArtık Legion'a geçiş yaparım gibi duruyor. Hem yerinde tamir hizmetleri falanda var.
Son düzenleme: