Yardım Servispoint Asus Mağduriyeti ve Tr'deki Garantilerin Berbatlığı

servispointe gigabyte mönitörümü götürdüm. adama uzatırken elimden kaydı masanın altından yuvarlanıp onun ayaklarına geldi😳. yerden aldı fişe taktı, ekranda çizgilenmeyi (kronik sorun çizgilenme vardı, ben şimdi düştü de oldu diyip almicak diye korkmuştum) gördü ve değişim çıkardı. ben çok memnun kalmıştım. bilgisayarımı toplarken hem forumda hem de çevremde asus al asus al diyolardı iyi ki almamışım.
Tamam da burada sorun marka değil servispoint :D
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Garanti kapsamında ise cihaz sormadan yapıyorlar. Fakat değilse ücretliyse seninle iletişime geçiyorlar. Garanti kapsamındaki cihazdada önden sorması lazım. Aynı hatayı birden fazla yaşadıysan vs. ürün onarımı yerine yeni ürün veya para iadesi talep edebiliyorsun fakat bizim ülkedeki garantiler teslim edince kendi malları gibi düşünüyorlar diyeceğimde, kendi mallarında çizik olsa ortalığı ayağa kaldırırlar.

Ben peugeot, citroen grubunu çok sevmiyorum ya çok sorunlu arabalar. Berlingo tarzı alınacaksa olabilir. Onun dışında onarımlarıda pahalı. 1.2 altıda alınmaz bu markalarda motorlarda bi ara kayış kullanıyorlardı zincire geçene kadar herkesi sanayilerde rezil ettiler.

Diğer G16 cihazıma baksana ne kadar temiz kullanmışım :D Artık Legion'a geçiş yaparım gibi duruyor. Hem yerinde tamir hizmetleri falanda var.
Hocam hemen hemen herkesin bir acı tecrübesi . Xiaomi note 8 pro yan kilit tuşu bozuldu tıklama yok dokunmatik gibi hafif temasta gidiyor ayrıca takılı kalıp sürekli yeniden başlıyordu götürdüm garantiye servis firması genpa böyle bir sorunu birşeyi yok diyerek iade ettiler nalet olsun diyip dışarıda yaptırdım velhasıl başta dediğim gibi hümetin vatandaşın sorunlarını umarsamaması , mahkemeye versen çektim çileye değmez düşüncesi ve yetkili servislerin biz paramıza bakalım hak hukuk vicdan kelimeleri bizim lugatımızda yok söyleminden bu haldeyiz . Evet uğraşmak hakkını aramak lazım ama inşallah insanlar daha da vicdan sahibi olurlarda bu tartışmalara hiç gerek kalmaz .

Son düzenleme:
  • İnanılmaz
Reaksiyonlar: Niga
Tamam da burada sorun marka değil servispoint :D

Hocam hemen hemen herkesin bir acı tecrübesi . Xiaomi note 8 pro yan kilit tuşu bozuldu tıklama yok dokunmatik gibi hafif temasta gidiyor ayrıca takılı kalıp sürekli yeniden başlıyordu götürdüm garantiye servis firması genpa böyle bir sorunu birşeyi yok diyerek iade ettiler nalet olsun diyip dışarıda yaptırdım velhasıl başta dediğim gibi hümetin vatandaşın sorunlarını umarsamaması , mahkemeye versen çektim çileye değmez düşüncesi ve yetkili servislerin biz paramıza bakalım hak hukuk vicdan kelimeleri bizim lugatımızda yok söyleminden bu haldeyiz . Evet uğraşmak hakkını aramak lazım ama inşallah insanlar daha da vicdan sahibi olurlarda bu tartışmalara hiç gerek kalmaz .
Aalında tek sorun servispoint değil, Asus ile birlikte seni mağdur ediyorlar. Asus ne yapıyorsun dese zaten diğeri yapmaz.
Benim yakınım avukat o bile diyorki bir durum olduğunda uğraşına değmez.
Düşünün ülke sistemi şuan bu şekilde, mesleği olan bile uğraşmaktan nefret ediyor.

o yine iyimiş benim x870 rog anakartımın serviste imha edildiği söylendi , değişim / iade işlemini de satıcı olan emperor yapmıyor en azından sizde anakart var
sonuç ne hocam

şu şekil bir olayda bile thh anca çözüyor ve uzun sürüyor allah sabır verin kral
Gerçekten rezil bir durum firmalar da kurmuş düzeneği suistimal ediyor , muhtemelen thh kararını da uygulamaz bu firma donuna kadar icrayla alırım mecbur ( benim firma emperor )
Kaç ay oldu ?

Amin
daha yeni 2 haftalık olay

Gerçekten rezil bir durum firmalar da kurmuş düzeneği suistimal ediyor , muhtemelen thh kararını da uygulamaz bu firma donuna kadar icrayla alırım mecbur ( benim firma emperor )

daha yeni 2 haftalık olay
THH kafadan 3 ay sürüyor. Duruma göre 6 aya kadarda uzuyor. Bende THH'ye vermeyi düşünüyorum cihazı aldıktan sonra garanti zaten 1 yılı var. Harici klavye ile falan idare edeceğiz artık o zamana kadar.

Markalar foruma atılan şikayetleri hafife alıyor. Buradaki kişilerin çoğu etrafına öneriler ve bilgiler veren kişiler. Teknoloji forumundaki 1000 kişi dışarıda 10.000 kişiye etki ediyor. O 10.000 kişide başkalarına etki ediyor. Mesela gigabyte cashback iadesi yapmıyordu, herkesinkinin son teslim tarihini 2 ay, 3 ay geçirmişti. Buraya konu açtım tüm mağdurlar geldi, DA abdullah'ıda etiketledim. O not aldım gigabyte ile görüşeceğiz dedi o onu dedikten hemen 1 hafta içerisinde herkesin ödemesi yattı. Çünkü biliyorki gigabyte Abdullah bunun videosunu çekerse, story'sini atarsa onlar için problem olur. Ve buralarda düşen itibarlarıda toplamak yıllar alıyor. Kullanıcıları raf arkasına atıyorlar.

Son düzenleme:
THH kafadan 3 ay sürüyor. Duruma göre 6 aya kadarda uzuyor. Bende THH'ye vermeyi düşünüyorum cihazı aldıktan sonra garanti zaten 1 yılı var. Harici klavye ile falan idare edeceğiz artık o zamana kadar.
Siz başvurun hocam yine ne olur ne olmaz

Siz başvurun hocam yine ne olur ne olmaz
Başvurucam zaten ben cihaz hiç açılmamış göndermek için açmadım. Böyle rezillik yaşayacağımıda hiç düşünmedim. 40 yıl düşünsem içi hiç açılmamış bir cihazın içi pis diye garanti dışından çıkarılacağına inanamazdım. Hem diyor içini açmayın, hem diyor içinde çok toz var garanti kapsam dışı. Komik gerçekten. Satarken de o zaman 3 ay içerisinde garantiye bakıma getirmezsen, garanti dışı de. Ama yemez.

asus klavye aldım 1.5 yıl önce 4500 tl ye mekanik klavye tuşları kırılıyor ve sürekli çıkıyor asus a gönderiyorum klavye tamir oldu diyip geri gönderiyor ama tamir olmamış :D

TUF monitörlerden bende çok çektim, o yüzden forumda gördükçe önermiyorum TUF modellerini almayın başınız ağrır, garantim var da demeyin alın size canlı örnek konu.

asus klavye aldım 1.5 yıl önce 4500 tl ye mekanik klavye tuşları kırılıyor ve sürekli çıkıyor asus a gönderiyorum klavye tamir oldu diyip geri gönderiyor ama tamir olmamış :D
4 5 kere yapın sonra pes ediyolar :D başka bir firmada denendi onaylandı

Geri