Gigabyte B850m Force Bu Fiyata Nasıl?

yok güçlü anakart hatta güzel bir anakart ama bu anakartı alıp 9600x takacağım yada 9700xle kullanacağım diyenler oluyor. cidden aşırı müsrüflük gibi oluyor.
Alırsam 9800x3d almayı planlıyorum veya 10.000 serisinin x3d işlemcisini almayı planlıyorum şahsen. Karar veremediğim şey x870 ve 9800x3d bundle 33.300 tl olması

yok güçlü anakart hatta güzel bir anakart ama bu anakartı alıp 9600x takacağım yada 9700xle kullanacağım diyenler oluyor. cidden aşırı müsrüflük gibi oluyor.
Gereksiz harcama buna 9800X3D falan takılmalı bence

Gereksiz harcama buna 9800X3D falan takılmalı bence
9800x3d bile hafif kalır bu anakarta. 9900x3d 9950x3d bu tip işlemcilere gider. 9800x3dyi herkes gözünde büyütüyor ama oyun odaklı alındığı için muazzam güçlü anakartlara gerek duymuyor. 10-12 faz tepesini bile deliyor bazı kullanıcıların.

10000 serisi herhalde rüya ötesi bi oyun işlemcisi olacak ve çok uzun yıllar idare edecek.

Yerinizde olsam şimdilik,7800x3d ve X870 bundlesini alırdım. 2028 ekadar AMD bu soket ile gidecek görünüyor .O son geldiği zaman,7800X3D yi satar,AMD nin son işlemcisini alır,bi daha da işlemci düşünmezdim. İşlemc,i şu an en ucuz 15000 tl gördüm.Hadi bazen indirimlerle biraz daha düşebiliyor.Yani anakrt şu an 12000 tl ye geliyor.

Anakart ,anakrt değil adeta , trafo.20 işlmeciye ayrılmış faz ,110 Amper ,üstüne üstlük SPS mosfetler. Yani ,her ne kadar bu işlemciler için, çok çok fazla olsa da,gereksiz olsa da ,mali durumu epey iyi birisi iseniz,alınır.

10000 serisi herhalde rüya ötesi bi oyun işlemcisi olacak ve çok uzun yıllar idare edecek.

Yerinizde olsam şimdilik,7800x3d ve X870 bundlesini alırdım. 2028 ekadar AMD bu soket ile gidecek görünüyor .O son geldiği zaman,7800X3D yi satar,AMD nin son işlemcisini alır,bi daha da işlemci düşünmezdim. İşlemc,i şu an en ucuz 15000 tl gördüm.Hadi bazen indirimlerle biraz daha düşebiliyor.Yani anakrt şu an 12000 tl ye geliyor.

Anakart ,anakrt değil adeta , trafo.20 işlmeciye ayrılmış faz ,110 Amper ,üstüne üstlük SPS mosfetler. Yani ,her ne kadar bu işlemciler için, çok çok fazla olsa da,gereksiz olsa da ,mali durumu epey iyi birisi iseniz,alınır.
Şahsen mali durumum epey iyi değil ama herhangi bir giderim borcum vs. yok 1 aylık maaşımı kendi hobim için harcayabilirim diye düşünüyorum ki peşin fiyatına 6 taksit de var. Kira, mutfak masrafım falan da yok yani

bence aşırı pahalı bir anakart nzxtnin b850si. 9950x3dx2 gibi gibi aşırı güçlü işlemci kullanmayacaksanız gereksiz masraf gibi geliyor bana.
Nasıl pahalı dün 9000tlye satıldı o kartlar bence o fırsat değerlendirildiyse kalmalı. Kaldı ki arkadaş ileride 10 serisini bile almayı düşünüyormuş. İptal edip başka kart alsa max 2 3 bin tl cebinde kalır o da günü kurtarmaktan başka bişey olmaz ileriye dönük olmaz.

7800x3d için beyaz anakart ne önerirsin hocam aorus x870 vardı aklımda , daha fp bir şey varsa o da olabilir

Şahsen mali durumum epey iyi değil ama herhangi bir giderim borcum vs. yok 1 aylık maaşımı kendi hobim için harcayabilirim diye düşünüyorum ki peşin fiyatına 6 taksit de var. Kira, mutfak masrafım falan da yok yani
E o zaman ,yakışır,bence. :)Zaten 6 ay parça parça ödenecek.

Bu sabah sipariş ettim B850M Force'u, 9700x ile kullanacağım. B850M-K ile arasında kalmıştım. B850M Force'un taksit seçenekleri ve satıcı güvencesi daha iyi geldi.

Nasıl pahalı dün 9000tlye satıldı o kartlar bence o fırsat değerlendirildiyse kalmalı. Kaldı ki arkadaş ileride 10 serisini bile almayı düşünüyormuş. İptal edip başka kart alsa max 2 3 bin tl cebinde kalır o da günü kurtarmaktan başka bişey olmaz ileriye dönük olmaz.
nasıl pahalı tam olarak şu şekilde pahalı: 7950x 9900x 9950x3d potansiyel ileride çıkacak 10950x3d gibi bir işlemciyle kullanmayacağınız bir anakarta sırf indirim var diye 9900 ve üzeri vermek pahalı bir zevktir. ileri dönüklük bile işlemciye göre değişir. tepe işlemci kullanılmayacaksa her ne anakart olursa olsun çok para bayılmak pahalı ve gereksiz bir zevk olur.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

7800x3d için beyaz anakart ne önerirsin hocam aorus x870 vardı aklımda , daha fp bir şey varsa o da olabilir
7800x3d için basit beyaz b650 al geç uçma kankacım paran cebinde kalsın

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,231,703
Üyeler
200,750
Son üye
İbrahimaygrd

Geri