psu marka neBeyler 650w bronze rtx 5060 lı sistem toplayacağım sizce tunçmatik markasının akım korumalı prizi alınır mı??
f/p mi?
çok yüksek fiyatlı olmasa iyi olur başka öneriniz varsa
Ben aldım dediğini 1050 joule olanı bir kaç ay önce alınabilir sanırım öneriyorlardı çok iyi mi? değil mi bilemem umarım öğrenme fırsatımda olmaz zaten çok sık elektriksel sıkıntı olmuyo burdaBeyler 650w bronze rtx 5060 lı sistem toplayacağım sizce tunçmatik markasının akım korumalı prizi alınır mı??
f/p mi?
Ben aldım dediğini 1050 joule olanı bir kaç ay önce alınabilir sanırım öneriyorlardı çok iyi mi değil mi bilemem umarım öğrenme fırsatımda olmaz zaten çok sık elektriksel sıkıntı olmuyo burda
adamlara dedim ki bu ürün sorunlu hemen gel yenisini al dediler sourunluda değilmiş bu arada binada bi sorun varmışBeyler 650w bronze rtx 5060 lı sistem toplayacağım sizce tunçmatik markasının akım korumalı prizi alınır mı??
f/p mi?
akim koruma prizi sadece akım gelgitlerinde düzensiz akislarda iş görür Philips oneririm
Psu kasayla beraber geldi bunlar kasadan çıkarılıyormuOna vereceğin parayla daha iyi bir psu al daha mantıklı.
Philips biraz gereksiz pahalı sırf marka olduğu için aynı iş görmüyormu sonuçtaakim koruma prizi sadece akım gelgitlerinde düzensiz akislarda iş görür Philips oneririm
ben Tunç munc anlamam kanka kendim için konuştum aksi anlama. bilgisayarda alabileceğiniz en iyisini al. biri dandik akım koruma almış zamanında bilgisayara daha çok zarar vermiş. 1.5kya Philips aldım kafam rahatPsu kasayla beraber geldi bunlar kasadan çıkarılıyormu
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Philips biraz gereksiz pahalı sırf marka olduğu için aynı iş görmüyormu sonuçta
Herkesin bütçesi aynı değil sonuçtaben Tunç munc anlamam kanka kendim için konuştum aksi anlama. bilgisayarda alabileceğiniz en iyisini al. biri dandik akım koruma almış zamanında bilgisayara daha çok zarar vermiş. 1.5kya Philips aldım kafam rahat