Tunçmatik Akım Korumalı Priz Alınır mı?

oxlade

80+
Reaksiyon skoru
38
Bütçe
800
Beyler 650w bronze rtx 5060 lı sistem toplayacağım sizce tunçmatik markasının akım korumalı prizi alınır mı??

f/p mi?

çok yüksek fiyatlı olmasa iyi olur başka öneriniz varsa

Alınır, ama belirteyim akım korumalı priz sistemi koruyan bir şey değil. Eğer elektrik sık sık kesilen bir yerdeysen harici güç kaynağı veya daha kaliteli PSU geçmek daha mantıklı.

Ona vereceğin parayla daha iyi bir psu al daha mantıklı.

Alınır 1050 jul gücü var amazonda 600 küsür 5 girişlisi.Yerli köklü bir firma malzemesi içi de kaliteli.

Beyler 650w bronze rtx 5060 lı sistem toplayacağım sizce tunçmatik markasının akım korumalı prizi alınır mı??

f/p mi?

psu marka ne

f/p mi?

Ben aldım dediğini 1050 joule olanı bir kaç ay önce alınabilir sanırım öneriyorlardı çok iyi mi? değil mi bilemem umarım öğrenme fırsatımda olmaz zaten çok sık elektriksel sıkıntı olmuyo burda
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Ben aldım dediğini 1050 joule olanı bir kaç ay önce alınabilir sanırım öneriyorlardı çok iyi mi değil mi bilemem umarım öğrenme fırsatımda olmaz zaten çok sık elektriksel sıkıntı olmuyo burda

Ekler

• IMG_20260801_210515.webp
    IMG_20260801_210515.webp
    532 KB · Hit: 20
Son düzenleme:

f/p mi?

adamlara dedim ki bu ürün sorunlu hemen gel yenisini al dediler sourunluda değilmiş bu arada binada bi sorun varmış

Psu kasayla beraber geldi bunlar kasadan çıkarılıyormu
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Philips biraz gereksiz pahalı sırf marka olduğu için aynı iş görmüyormu sonuçta
ben Tunç munc anlamam kanka kendim için konuştum aksi anlama. bilgisayarda alabileceğiniz en iyisini al. biri dandik akım koruma almış zamanında bilgisayara daha çok zarar vermiş. 1.5kya Philips aldım kafam rahat

ben Tunç munc anlamam kanka kendim için konuştum aksi anlama. bilgisayarda alabileceğiniz en iyisini al. biri dandik akım koruma almış zamanında bilgisayara daha çok zarar vermiş. 1.5kya Philips aldım kafam rahat
Herkesin bütçesi aynı değil sonuçta

Geri