🔥İndirim Wohler Bilekten Ölçer Dijital Tansiyon Aleti 409 TL (Valo&Lolcülerin Dikkatine)

shyNNN

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
560
Ürün dip fiyatta yorumları çok olumlu 2800 yorum var. sepette BAKIMLI100 kodunu uygulayın.

Bilekten Ölçer 409,00 TL

Koldan Ölçer 499,90 TL

photo_2026-08-01_20-43-01.webp

Ekran görüntüsü 2026-08-01 204326.webp

Son düzenleme:
ucuzmuş aldım 1 tane evdekiler kullanır

bu firmanin ve markanin farklı modelini almıştım kalibrasyonları iyi değildi iade etmiştim yüksek ölçüyordu

aynen hocam omron beurer ve braun en iyilerinden.
Arkadaşta yüksek tansiyon çıktı kardiyolog omron tavsiye etmişti kaliteli oradan biliyorum bide 2 yılda bir mi aile hekimliğinde kalibrasyon yaptırmak gerekiyormuş tansiyon aletlerine.

Omrondan şaşmayın tansiyon hastası biri olarak söylüyorum bunu 3 fazla verin omron alın

Yıllardır omronun en basic ürününü kullanıyoruz. Memnunuz.
Arkadaşta yüksek tansiyon çıktı kardiyolog omron tavsiye etmişti kaliteli oradan biliyorum bide 2 yılda bir mi aile hekimliğinde kalibrasyon yaptırmak gerekiyormuş tansiyon aletlerine.
İlk kez öyle bir şey duyuyorum. Kalibrasyon. Şeker aletlerinde sıfırlama gibi şeyler duydum da tansiyon aletinde ihtiyaç duyuluyor mu ki cidden. Kardiyolog söylediyse merak ettim şimdi.

Bu arada ben de yüksek tansiyon hastasıyım. Yıllardır ilaç alıyorum.

Yıllardır omronun en basic ürününü kullanıyoruz. Memnunuz.

İlk kez öyle bir şey duyuyorum. Kalibrasyon. Şeker aletlerinde sıfırlama gibi şeyler duydum da tansiyon aletinde ihtiyaç duyuluyor mu ki cidden. Kardiyolog söylediyse merak ettim şimdi.
Hocam tansiyon aletinin yanlış ölçüp ölmediğini kontrol ediyorlar sanırım yanlış ölçüyorsa söylüyorlar size servise gönderiyorsunuz.

Geri