Bu Akım Korumalı Priz Alınır mı?

yusuf544

80+ Silver
Reaksiyon skoru
1,004
SELAMÜN ALEYKÜM
Ben pc ilk aldığımda 5 metreydi sanırım viko uzatma kablosu vardı ondan dolayımıdır bilmiyorum pc mavi ekran veriyordu sonrasında tuncmatik 1,5 metre akım korumalı priz aldım düzelmişti pc.
Ben şimdi bu attığım modeli alırsam sıkıntı yaşarmıyım tekrardan ve bu model joule değeri düşükmüş sanırım fakat şimdiki tuncmatik 1050 joule yani pek anlamadığım için soruyorum sistemimi rahat taşırmı bu priz.

850 wat pc
3 adet monitör veya 2 adet
Direksiyon seti
Bunları takacam joule demek watt demekmi oluyor bilmediğimden soruyorum eğer öyle ise bu brennenstuhl modeli çok düşükmüş joule değeri.

200J falan olmalı temel düzeyde koruma sağlar.

Evin apartmanın elektrik tesisatı eski mi? Sık sık gitgeller oluyor mu? Evde apartmanda topraklama ve paratoner var mı

200J falan olmalı temel düzeyde koruma sağlar.

Evin apartmanın elektrik tesisatı eski mi? Sık sık gitgeller oluyor mu? Evde apartmanda topraklama ve paratoner var mı
Hocam apartman yeni değil eski topraklama varmı yokmu açıkcası bilmiyorum ama yoktur bence.şuanda kullandığım tuncmatik 5 lide sıkıntı yaşamadım bunda sıkıntı yaşarmıyım acaba joule değeri düşük olması sıkıntı yaparmı.

Hocam apartman yeni değil eski topraklama varmı yokmu açıkcası bilmiyorum ama yoktur bence.şuanda kullandığım tuncmatik 5 lide sıkıntı yaşamadım bunda sıkıntı yaşarmıyım acaba joule değeri düşük olması sıkıntı yaparmı.
5 Metre Olması Şart Mı ?

Yeni tesisatlarda sorun arıza %90 yaşanmaz ama eski yapıların elektrik tesisatlarında cok dalgalanma vs oluyor ve PSU anakart islemciyi bozabiliyor. Bir çok kez eski yapılarda yaşayan arkadaşlarımdan şahit oldum.

O yüzden 800-900J değere sahip ürünler almaya çalış. Tesisatın yeni olsaydı söylediğin yeterdi ama senin ekstra önlem alman gerekiyor o yüzden alttaki ürün gibi ksc metre gerekliyse o tarz bulmaya çalış

5 Metre Olması Şart Mı ?
Evet hocam 3,5 metre olmalı en az
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Yeni tesisatlarda sorun arıza %90 yaşanmaz ama eski yapıların elektrik tesisatlarında cok dalgalanma vs oluyor ve PSU anakart islemciyi bozabiliyor. Bir çok kez eski yapılarda yaşayan arkadaşlarımdan şahit oldum.

O yüzden 800-900J değere sahip ürünler almaya çalış. Tesisatın yeni olsaydı söylediğin yeterdi ama senin ekstra önlem alman gerekiyor o yüzden alttaki ürün gibi ksc metre gerekliyse o tarz bulmaya çalış

Hocam en az 3,5 metre olmalı bu attığınız 3 metre maalsef işime yaramaz.

Evet hocam 3,5 metre olmalı en az
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Hocam en az 3,5 metre olmalı bu attığınız 3 metre maalsef işime yaramaz.
Sadece Kafa Olarak Alsan Metraj Kısmını Elektiriçiden Çözsen Senin İçin Daha İyi Olur .

Yada Direkt Olarak Elektrikçiden Kendin Yaparsın Kauçuk Çoklu Priz + 5 Metre Kablo + Kauçuk Fiş Gayet Güzel Ve Uygunada Gelir .

Sadece Kafa Olarak Alsan Metraj Kısmını Elektiriçiden Çözsen Senin İçin Daha İyi Olur .

Yada Direkt Olarak Elektrikçiden Kendin Yaparsın Kauçuk Çoklu Priz + 5 Metre Kablo + Kauçuk Fiş Gayet Güzel Ve Uygunada Gelir .
Bu attığım üründen ne farkı olucak peki öyle yapınca hocam aynı hesap olmicakmi.

Kauçuk Priz Seti Yapman Senin İçin Daha İyi Olur Hocam Maliyet Ve Dayanıklılık Açısından Mantıklı Olur .
Hocam pek bilmem böyle şeyleri hazır alimde takiyim kafasındaydım.masayı filanda koydum ama maalsef kaldı bilgisayarda çalıştıramıyorum fiş yok diye.

Hocam pek bilmem böyle şeyleri hazır alimde takiyim kafasındaydım.masayı filanda koydum ama maalsef kaldı bilgisayarda çalıştıramıyorum fiş yok diye.
Senin Ekstra bir şey Yapmana Gerek Yok Hocam Elektirikçiye Söylesen Sana Özel Bir Ara Kablo Yapar Kauçuktan :)

Hem Kargo Beklemek Zorunda Kalmazsın Hem Daha İyi Bir Ürüne Sahip Olursun .

Senin Ekstra bir şey Yapmana Gerek Yok Hocam Elektirikçiye Söylesen Sana Özel Bir Ara Kablo Yapar Kauçuktan :)

Hem Kargo Beklemek Zorunda Kalmazsın Hem Daha İyi Bir Ürüne Sahip Olursun .
Anladım hocam eğer başka alternatif bulamazsam mecbur sizin dedğinizi yapıcam ozaman.peki sizin dediğinizi yapınca yine akım korumalımı olucak.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,230,740
Üyeler
200,495
Son üye
tommy_vercetti

Geri