45k Ya Bu Laptop Alınır mı?

uzun zamandır laptop istiyodum 9 taksit ayda 4999 lira hiç fena değil gibi ya. bende 10400f rx6600xt var performans farkı nasıl olur sizce? işlemci darboğaz yiyor cs2 oynanmıyo mesela. ya indirimde falan daha iyisi gelir mi beklenir mi
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

bunu alıp indirimde daha iyisini görürsem zırlarım valla

uzun zamandır laptop istiyodum 9 taksit ayda 4999 lira hiç fena değil gibi ya. bende 10400f rx6600xt var performans farkı nasıl olur sizce? işlemci darboğaz yiyor cs2 oynanmıyo mesela. ya indirimde falan daha iyisi gelir mi beklenir mi

bunu alıp indirimde daha iyisini görürsem zırlarım valla
kardeşime bahsettim hadi alalım dedi ama stok bitmiş. bu 9 taksit olayı başka laptoplarda göremedim keşke hemen alsaydım ya. 40kya başka ne alınır?

konudaki laptopta neden 9 taksit vardı amazon özel kampanya mı yapmıştı

kardeşime bahsettim hadi alalım dedi ama stok bitmiş. bu 9 taksit olayı başka laptoplarda göremedim keşke hemen alsaydım ya. 40kya başka ne alınır?

konudaki laptopta neden 9 taksit vardı amazon özel kampanya mı yapmıştı
Laptop hala indirimde 45K.
1785615314490.webp

Laptop hala indirimde 45K.
Alıntıyı görüntüle
Evet hocam benim kafam karışmış 9 taksit artık olmuyo yazacaktim sacmalamisim. Bi de nedense 40k diye bahsetmisim. 9 taksit cok iyiydi alacaktim

Evet hocam benim kafam karışmış 9 taksit artık olmuyo yazacaktim sacmalamisim. Bi de nedense 40k diye bahsetmisim. 9 taksit cok iyiydi alacaktim
Evet şu an sadece Paraf'a 9 taksit diğerlerine 3/6 gösteriyor. Kötü olmuş belki bulursunuz.

• Beğen
Reaksiyonlar: Niga
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

Forum istatistikleri

Konular
1,232,230
Üyeler
200,872
Son üye
furkanztrk1

Geri