19 Bin Liralık Klavye Alınır mı?

Bütçem el vermese 19kya klavyeye bakmaya tenezzül bile etmezdim hocam bu işin hobisindeyiz siyah rengi stoklara gelirse almayı düşünüyorum ileride satarken daha kolay olur diye
Dediğim gibi zorlamayacaksa yapıştır hem koleksiyon genişler hem kullanışlıdır hayırlı olsun şimdiden

O zaman şöyle sorayım size

Bu 3 ürünü almak mı ?

Yoksa tek ürün olarak bunu mu ?

ilk 3 ü tabii ki

O fiyatı gereksiz görüp yorumlamak yerine düzgünce yorumlamak çok mu zor acaba parası olup ta yine de 3-5k lık ürünler mi kullanabiliyoruz anca düzgünce alınır alınmaz yazıp geçin kimin ne kadar verip vereceği size kalmadı 19k vermek isterse verir ha fiyatına göre çok mu kötü başka bir öneri verin o zaman

Kendi yorumuma gelecek olursak eğer klavye çok hoş çok şık duruyor tek gözüme çarpan kısmı 1000hz polling rate olması tabi pek bir fikrim yok bu konuda kablosuz başka bundan fazla değer veren var mıdır bilmiyorum

O fiyatı gereksiz görüp yorumlamak yerine düzgünce yorumlamak çok mu zor acaba parası olup ta yine de 3-5k lık ürünler mi kullanabiliyoruz anca düzgünce alınır alınmaz yazıp geçin kimin ne kadar verip vereceği size kalmadı 19k vermek isterse verir ha fiyatına göre çok mu kötü başka bir öneri verin o zaman

Kendi yorumuma gelecek olursak eğer klavye çok hoş çok şık duruyor tek gözüme çarpan kısmı 1000hz polling rate olması tabi pek bir fikrim yok bu konuda kablosuz başka bundan fazla değer veren var mıdır bilmiyorum
Yorumunuz için teşekkürler hocam, güzel değerlendirmişsiniz. Ben de klavyeyi beğendim fakat siyah rengi bana daha çok hitap etti. Eğer siyah rengi tekrar stoklara gelirse onu almayı düşünüyorum. Baktım gelmiyor, beyaz rengini alıp bir süre deneyimledikten sonra duruma göre satmayı düşünüyorum.

Bir sürü klavye deneyimlemiş biri olarak bu klavyenin bu parayı hak edip etmediğinden hiç emin değilim. Siyah rengi güzeldi fakat stoğu kalmamış. Kullanan ya da tavsiye eden varsa, direkt alacağım.

Benim tüm bilgisayar daha ucuz bundan.

Yorumunuz için teşekkürler hocam, güzel değerlendirmişsiniz. Ben de klavyeyi beğendim fakat siyah rengi bana daha çok hitap etti. Eğer siyah rengi tekrar stoklara gelirse onu almayı düşünüyorum. Baktım gelmiyor, beyaz rengini alıp bir süre deneyimledikten sonra duruma göre satmayı düşünüyorum.
O konuda uyarayım o zaman eğer alacaksanız satmayı düşünmeden almanız lazım çünkü 10k bile olsa 2. el bir klavye ye o kadar verileceğini düşünmüyorum

O konuda uyarayım o zaman eğer alacaksanız satmayı düşünmeden almanız lazım çünkü 10k bile olsa 2. el bir klavye ye o kadar verileceğini düşünmüyorum
Zaten satmak istediğimde maximum 7-8 civarına koymayı düşündüm.

Zaten satmak istediğimde maximum 7-8 civarına koymayı düşündüm.
Valla görüntüsüne bile verecek vardır bakalım doğru zamanda doğru yerde olursanız her şeyi yapabilirsiniz şimdiden hayırlı olsun diyorum hayat sizin bir kere geliyorsunuz onuda 19klık bu veya başkası olur bir şeyle şımartmayacaksanız da ne yapacaksınız eğer gücünüz yetiyorsa zorlayacak ise diğer yorumlara o zaman katılıyorum paranıza yazık olmasın yeme içme daha önemli

Yani bombos bir ürün bombos bir fiyat bu paraya lolde klavyenin kendisi skill falan atmalı fighta gore. Saka bir yana bir ekipman için bu tarz ücretler pahalıyı da geçtim bildiginiz +18 rakamlar. Zengin olsam bile gidip suna su parayı vermem. Ha mükkemmel diğer klavyelerden ayıran bir özelliği olsaydı yine olurdu ama yok. Tasarım hoşunuza gittiyse emin olun benzer tasarımda zibilyon klavye vardır onlara yönelin.

Bir sürü klavye deneyimlemiş biri olarak bu klavyenin bu parayı hak edip etmediğinden hiç emin değilim. Siyah rengi güzeldi fakat stoğu kalmamış. Kullanan ya da tavsiye eden varsa, direkt alacağım.

https://wraithesports.com/products/atk-rs7-v2-aluminyum-klavye-manyetik-switch-he bu klavye daktilodan farksız ne klavyeye benziyor tamamen marjinallik ürünü. Şunun stoğunu bir türlü getirmediler bunun stoğu beklenebilir.

Tasarım hoşunuza gittiyse emin olun benzer tasarımda zibilyon klavye vardır onlara yönelin.
Öneriniz var mı hocam?
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

https://wraithesports.com/products/atk-rs7-v2-aluminyum-klavye-manyetik-switch-he bu klavye daktilodan farksız ne klavyeye benziyor tamamen marjinallik ürünü. Şunun stoğunu bir türlü getirmediler bunun stoğu beklenebilir.
RS7 V1 ve V2, kullandığım en iyi klavyelerden biri. Bende de bu model var ve severek kullanıyorum.

Öneriniz var mı hocam?
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

RS7 V1 ve V2, kullandığım en iyi klavyelerden biri. Bende de bu model var ve severek kullanıyorum.

Kaç klavyeniz var hocam meraktan soruyorum yanlış anlamayın

Geri