PC Seçiminde Yardım: 2 Fanlı Asus Mu, 3 Fanlı Gigabyte mı?

knk bu parçalar kaliteli değilse ne kaliteli asus anakart amd işlemci gigabayt gene bilinen marka bi ram sıkıntılı marka kasa gamepower yani daha ne olması lazım bu ayarda bi sistem önerir misin gerçekten merak ettim
Gamepower kaliteli marka değil,asusun her parçası da kaliteli değil.Bu fiyata bunları alacağınıza A kalite psu,4 ram slotlu dolu b850 anakart alırsınız

örnek

iyide biraz küçük gibi geldi bana
iyide biraz küçük gibi geldi bana
Çok küçük de değil hocam büyük olunca nolucak kaliteli marka lianli fanşsrı para ediyor yani iyidir
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

bu soğutucu 360 sıvı soğutma gerekli mi
kule tipi gayet iyi soğutur Sıvı soğutmanın amacı ne: ısıyı stabil tutmak Kuşe tipimin ne soğutmak

Gamepower kaliteli marka değil,asusun her parçası da kaliteli değil.Bu fiyata bunları alacağınıza A kalite psu,4 ram slotlu dolu b850 anakart alırsınız

örnek
dediğm gibi eyer oem olarak tavsiyeniz varsa link atarsanız sevinirim kendim toplama işine giremiyorum onun dışında sizin dediğiniz gibi tek tek almak olsa daha mantıklı seçenekler vardır eminim

örnek
zaten senin önerdiğin anakart 13k benim şuanki alacağım anakart 6k sizce aralartında kalite farkı olması gayet doğal ben 7800x3d ile 5070 kombini ile devam ediyorum bence benimö seçtiğim anakart yeterli

Doğrudur hocam bide lianli kasa hava akışı daha iyi ve daha karizmatik duruyor
bu konu hakkinda kafam hala karisik lian li kasa mi almaliyim yoksa fractal veya nzxt nin kasalarina mi bakmaliyim bilmiyorum hangisi hem kasanin icini ferah tutarken sessiz caliscak marka model onerisi verebilcek varmi

bu konu hakkinda kafam hala karisik lian li kasa mi almaliyim yoksa fractal veya nzxt nin kasalarina mi bakmaliyim bilmiyorum hangisi hem kasanin icini ferah tutarken sessiz caliscak marka model onerisi verebilcek varmi
bende hem serin hemde güvenilir bir psu lazım ama hala aklımda net bir yargı oluşmadı bro

Lianli ya brozne psu ne gold psu geç yani lianli kral yani ismi valla aslanı abımsandırıyor nzht neymii el'in markası lianli en iyi si knk kasa fan konularjnda

Beyler selam yeni pc almak istiyorum uzun araştırma sonucu bu iki sistem arasında kaldım iki sistemde her şey aynı tek fark ekran kartı biri 3 fanlı gigabayt model biri 2 fanlı asus dual ekran kartı ben şahsen 3 fanlı almak istiyorum neden çünkü kasada 2 fan çok küçük göze hitap etmiyor ama 3 fanlı almak için saçma bir hata yapmak istemiyorum sizce hangisini almalıyım sistemi taksit almak ve zamanım olmadığı için oem olarak alıyorum şimdiden teşekkürler
Ekran kartı için 3 fan tercih etmek daha mantıklı olur tabi eğer imkan varsa blok büyür ve fanlar daha az döner uzun vadede daha az kafa ütüler fakat gigabyte olunca ben pek güvenemiyorum giriş seviyesi modellerin çoğunda cw çıkıyor. Kasa ve soğutucu da pek mantıklı bir seçim olmamış. Mümkünse kasa psu ayrı alınmalı psu lu kasalarla gelen modeller kaliteli olmuyor malesef model olarak konuşmuyorum çoğu kasa bu şekilde hatta mümkünse gen 3.1 psu bakın. Psu biraz araştırılmalı en az tier b bir psu bakın. İnternetten tier liste ulaşabilirsiniz.

• Beğen
Reaksiyonlar: luse
16 Gb ramli sistemlere bu fiyatlar şaka mı ya. Ayrıca o sistemi Gamepower Psu’ya nasıl emanet edeceksin

Ekran kartı için 3 fan tercih etmek daha mantıklı olur tabi eğer imkan varsa blok büyür ve fanlar daha az döner uzun vadede daha az kafa ütüler fakat gigabyte olunca ben pek güvenemiyorum giriş seviyesi modellerin çoğunda cw çıkıyor. Kasa ve soğutucu da pek mantıklı bir seçim olmamış. Mümkünse kasa psu ayrı alınmalı psu lu kasalarla gelen modeller kaliteli olmuyor malesef model olarak konuşmuyorum çoğu kasa bu şekilde hatta mümkünse gen 3.1 psu bakın. Psu biraz araştırılmalı en az tier b bir psu bakın. İnternetten tier liste ulaşabilirsiniz.
Peki bu haliyle nasıl lianli kasa 750 wat Gold sertifika bundan daha iyisi olamaz heralde

16 Gb ramli sistemlere bu fiyatlar şaka mı ya. Ayrıca o sistemi Gamepower Psu’ya nasıl emanet edeceksin
Lianli kasa 750 wat gold sertifika buna emanet edilir heralde

Ekler

• IMG_0809.webp
    IMG_0809.webp
    97.2 KB · Hit: 11
  • IMG_0809.webp
    IMG_0809.webp
    97.2 KB · Hit: 8
Peki bu haliyle nasıl lianli kasa 750 wat Gold sertifika bundan daha iyisi olamaz heralde

Evet gönül rahatlığıyla emanet edilir

Diğerine göre nispeten daha iyi tercihler ama lian li olması da yazdığım gibi pek bir şey değiştirmiyor içinde gelen psu hakkında bir bilgi yok malesef sadece 750w gold ibaresi var. Yine de alınır mı alınabilir hayırlı olsun şimdiden. Ama psu new gen değildir büyük ihtimal ekran kartını dönüştürücü ile kullanırsın.

O işlemciye o soğutucu gitmez

Psu çok kötü

5070 yerine 9070xt düşünebilir misiniz

16 gb ram yetmez

360mm msi soğutucu ile oyunlarda 72-73 de geziyor 7800x3d işlemcim onla sucuk olur heralde
Soğutucunda problem olabilir mi. Çok sıcak calısıyor

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,231,284
Üyeler
200,640
Son üye
Bichi

Geri