❌İndirim Bitti! Beyaz | Arctıc P12 Pro Reverse | 692,15 TL

Gopnik

Cezalı
80+ Gold
Reaksiyon skoru
2,730
Son düzenleme:
Reverse olması bi sprun olur mu ona göre kasaya alıcam
Her Hangi Bir Sorun Yaratmaz .

Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Aşağıda Bıraktığım Rehbere Göre Yaparsın .

Bu kasaya 4 fan alsam yeter mi sizce

Ekler

• IMG_1455.webp
    IMG_1455.webp
    897.8 KB · Hit: 112
  • IMG_1456.webp
    IMG_1456.webp
    703.8 KB · Hit: 112
Daha öncede sormuştum ama cevap gelmemişti 3 adet siyah olanından almıştım aşırı sesliydi iade ettim merak ediyorum kullanan varsa bilgi verebilimi acaba

Çok iyi fiyat ek olarak reverse fan bulmak Türkiye de tam bir işkencedir. İhtiyacı olan alabilir.

Daha öncede sormuştum ama cevap gelmemişti 3 adet siyah olanından almıştım aşırı sesliydi iade ettim merak ediyorum kullanan varsa bilgi verebilimi acaba
Hocam RPM'den Dolayı Ses Olması Normal Bunlar Güçlü Fanlar Anakart Üzerinden Seviyesini Yarıya İndirseydin Keşke İade Yerine .

Ekran kartı altına içeri üfleyecek şekilde 2 adet takılabilir, GPU desteği olmasa 3 adet derdim ama orası 3. fanı engeller gibi görünüyor.
Alıntıyı görüntüle

Bu Şemadaki Hava Akışı Yönlerine Göre Kaç Adet Alman Gerekiyorsa Alabilirsin .
Arkadaşlar teşekkür ederim ya bilmiyom bütçeyi de çok fazla aşmak istemiyorum öne üç tane arkadaki Fanı da değiştirsem yeter diye düşünüyorum

Arkadaşlar teşekkür ederim ya bilmiyom bütçeyi de çok fazla aşmak istemiyorum öne üç tane arkadaki Fanı da değiştirsem yeter diye düşünüyorum
Üç tane öne takabilirsin ama fanlar ters durur bilgin olsun. Işıklar içeri doğru bakar daha çok. Ön taraf meshse pek güxel bi görüntü olmaz. Ha çalışırmı çalışır o ayrı. Ama normal beyaz fan alsan daha mantıklı önlere. Bunlar akvaryum tarzı yandan fan olanlara ve alttan olanlara uyumlu daha çok

Üç tane öne takabilirsin ama fanlar ters durur bilgin olsun. Işıklar içeri doğru bakar daha çok. Ön taraf meshse pek güxel bi görüntü olmaz. Ha çalışırmı çalışır o ayrı. Ama normal beyaz fan alsan daha mantıklı önlere. Bunlar akvaryum tarzı yandan fan olanlara ve alttan olanlara uyumlu daha çok
Anladım teşekkür ederim başta bu Revver şu anlar ne ayak diye ondan dolayı sormuştum kötü duracaksa almaya gerek yok çok teşekkür ederim sağ ol

Geri