Cihazı Gürgençler'de açtırdım, iç parçalara da sıvı teması var maalesef. Sırf temizliğe 10k, temizlik+onarıma 18k fiyat verdiler. Garip şekilde cihaz hala çalışıyorHocam kapalıyken döküldüysen altı size denk gelecek şeklinde kolonya ve ıslak mendil ile iyice silin, açıkken döküldüyse gg
Hocam kısa devre olabilir,belki de ucuz atlatmışsındır,zorlama, mümkünse kendin temizle devam et test ederek sıkıntı var mı diyeCihazı Gürgençler'de açtırdım, iç parçalara da sıvı teması var maalesef. Sırf temizliğe 10k, temizlik+onarıma 18k fiyat verdiler. Garip şekilde cihaz hala çalışıyor![]()
ya gurgencler zaten saplamaci hocam istanbulda elma depo vardi bi orayla arayip gorusun benceCihazı Gürgençler'de açtırdım, iç parçalara da sıvı teması var maalesef. Sırf temizliğe 10k, temizlik+onarıma 18k fiyat verdiler. Garip şekilde cihaz hala çalışıyor![]()
Sıvı teması sonrası çalışabiliyor olmasına şaşırdım gerçekten, dikkatli bir şekilde temizliği yapacağım kendim hızlıca. Sonrası için bakalım hayırlısıHocam kısa devre olabilir,belki de ucuz atlatmışsındır,zorlama, mümkünse kendin temizle devam et test ederek sıkıntı var mı diye