Ankara Macbook Tamiri

esady

80+
Reaksiyon skoru
6
Ankara'da yaşamaktayım. 2020 Macbook M1 cihazıma süt döküldü. Becerisine, esnaflığına güvendiğiniz Ankara'da bir teknik servis öneriniz var mıdır?

Hocam kapalıyken döküldüyse altı size denk gelecek şeklinde açın kapağını kolonya ve ıslak mendil ile iyice silin, açıkken döküldüyse gg

Hocam kapalıyken döküldüysen altı size denk gelecek şeklinde kolonya ve ıslak mendil ile iyice silin, açıkken döküldüyse gg
Cihazı Gürgençler'de açtırdım, iç parçalara da sıvı teması var maalesef. Sırf temizliğe 10k, temizlik+onarıma 18k fiyat verdiler. Garip şekilde cihaz hala çalışıyor :D

Cihazı Gürgençler'de açtırdım, iç parçalara da sıvı teması var maalesef. Sırf temizliğe 10k, temizlik+onarıma 18k fiyat verdiler. Garip şekilde cihaz hala çalışıyor :D
Hocam kısa devre olabilir,belki de ucuz atlatmışsındır,zorlama, mümkünse kendin temizle devam et test ederek sıkıntı var mı diye

ya gurgencler zaten saplamaci hocam istanbulda elma depo vardi bi orayla arayip gorusun bence

1785665784913.webp
1785665791871.webp
1785665798568.webp
1785665803298.webp
1785665808042.webp

Bunlara hiç güvenmedim, kendim kabaca bir temizlik yapıp 2. bir görüş almak için önerdiğiniz bir bilgisayarcıya götürme niyetindeyim.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Hocam kısa devre olabilir,belki de ucuz atlatmışsındır,zorlama, mümkünse kendin temizle devam et test ederek sıkıntı var mı diye
Sıvı teması sonrası çalışabiliyor olmasına şaşırdım gerçekten, dikkatli bir şekilde temizliği yapacağım kendim hızlıca. Sonrası için bakalım hayırlısı

• Beğen
Reaksiyonlar: vglx
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,230,676
Üyeler
200,478
Son üye
NeMutluTürkümDiyene1

Geri