yeni nesil parçaları toplamak çok daha kolay lego gibi bir şey zaten siz izleyin eğer gerçekten yapamam derseniz de bi bilgisayarcıya götürünparcalar bozulur kırılır diye tereddüt ediyorum bide yeni nesil parcalar biraz karısık
Hocam bende Ankara'dayım, makine mühendisiyim özelden yazarsan ofisimde misafir edebilirim.Ankaradayım üst seviye bi setup topladım ama montaj kablolama bilmiyorum bana yardım edicek biri varmı
ankaradayım bende ankaranın neresindesin ?parcalar bozulur kırılır diye tereddüt ediyorum bide yeni nesil parcalar biraz karısık
ankara altındağ anlıyosanız sizi alıp misafir edebilirimankaradayım bende ankaranın neresindesin ?
yeni nesil parçaları toplamak çok daha kolay lego gibi bir şey zaten siz izleyin eğer gerçekten yapamam derseniz de bi bilgisayarcıya götürün
bende öyle düsündümde beraber toplasam biriyle daha iyi olur diye düşündümüst seviye toplamışsan 100 bin üstüdür riske atma bilgisayarcıya 1000 lira ver toplasın sorun çıkarsada halleder
Knk ust seviye topladiysan zaten baya bi kisi youtube dan fln ust seviye sistemlerin falan montaj ini anlatiyor o yüzden bakman tavsiyemdir zaten bi farki yok orta seviye ile üst seviyeAnkaradayım üst seviye bi setup topladım ama montaj kablolama bilmiyorum bana yardım edicek biri varmı
kanka kablolamalar yerleştirme falan kafamı karıştırıyo yanlışıkla bi hasar vermek istemiyorum o yüzden yoksa dediğin gibi haklısınKnk ust seviye topladiysan zaten baya bi kisi youtube dan fln ust seviye sistemlerin falan montaj ini anlatiyor o yüzden bakman tavsiyemdir zaten bi farki yok orta seviye ile üst seviye
ver iyi bi bilgisayarcıya kafan rahat etsin uğraşmaAnkaradayım üst seviye bi setup topladım ama montaj kablolama bilmiyorum bana yardım edicek biri varmı