🔥İndirim 🔥 Arctic Termal Macun & Pad İndirimleri 🔥

İnventus 'un distribütör olduğu firma yok hocam al sat grubunda
1785702896574.webp

Buradan bakabilirsiniz.

Jumbum burada yok. Onlar direkt tedarikçi bir firma.

Doğruymuş hocam yanlış bir şey daha düzelttik sayende kusura bakma özür dilerim.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

arctic de bu firmadaymış
Teknobiyotik Hocam :)

Ekr. kartım için termal pad almayı düşünüyorum ancak hangi kalınlık ve özellikte bir şey almalıyım bilemedim. evga 3070ti ftw3 ultra kullaınyorum

Ekr. kartım için termal pad almayı düşünüyorum ancak hangi kalınlık ve özellikte bir şey almalıyım bilemedim. evga 3070ti ftw3 ultra kullaınyorum
Evga globale mail at dönüyorlar. Evga gibi kullanıcı dostu bir firma daha gelmeyecek GPU sektörüne

2mm lik termal pedler daha iyi olur eski ekran kartımda thermalright odyssey kullanmıştım. tabi 2 lik olanı bulmak zor gibi

Arctic MX-7 8gr aynısı amazonda 699,00TL

Satıcı yine Jumbum ama fiyatlar şişirilmiş. Ben 500 küsüre almıştım aynısını 2 ay önce.

MX- 6 kullanıyorum viskozitesi hoşuma gitmiyor yaydiramiyorum spatula ile Mx 7 deneyeceğim
Arctic, Mx 6 ve Mc 7'de çapraz sürmeyi öneriyor. Yaydırarak sürmek mantıklı ama firmanın kendisi de çapraz sürmeyi öneriyorsa illa yayılsın diye uğraşmayın.

Ekler

• 35825.webp
    35825.webp
    77.9 KB · Hit: 22
2mm lik termal pedler daha iyi olur eski ekran kartımda thermalright odyssey kullanmıştım. tabi 2 lik olanı bulmak zor gibi
Millete kartını yaktırırsın hocam böyle öneriler verme. 0,5 mm nin önemi var sen 2mm yazmışsın. Müşteri hizmetleri detaylı bir şekilde nereye kaç mm olacak yazıp gönderiyor.

Millete kartını yaktırırsın hocam böyle öneriler verme. 0,5 mm nin önemi var sen 2mm yazmışsın. Müşteri hizmetleri detaylı bir şekilde nereye kaç mm olacak yazıp gönderiyor.

hocam arkadaşın söylediği kart 2 ila 2.25mm termal ped kullanıyor. Ben genelleme yapmadım arkadaşın dediği kart için dedim genelleme yapsak doğru diyorsun. elimde rx5700xt vardı mosfetler 1.5mm kullanıyordu diğer bölgelere 1mm lik oluyordu.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,231,637
Üyeler
200,736
Son üye
Kilajune

Geri