Ana Konu Amazon Depo İndirimli ve Dip Fiyatlı Ürünler

bir taktiğin falan var mı peki. pc de olduğumda yaniyo ve telegramda takipte olduğum yerler genelde açık ama denemek için bile bazen almayacağım ürünlere anında tıklayıp ödeme ekranına geçtiğimde stok tükenmiş oluyor. hiç denk getiremedim :)
Bir taktiğim var hayatsız gibi takip ediyorum bu kadar.

Bendeki şansda bu kadar olur ancak. Sabah 5070ti aldim vatan magazasına gidip ve az once 69k ya 5080 gaming modeli düştü yaniyodan bildirim geldi. Hemen amazona girdim sepete attim odeme ekranina geldim taksiti falan sectim yani alabiliyordum ama sabah aldim diye almadim.. Sonra tekrar ciktim bidaha sepete ekledim ve adres hatasi aldım. Sabah 5070 ti almsam aksam 5080 nasip olacakti... Kismetimizde yokmuş..

Alma niyeti olanlarin burda acilan konudam gorup sonra siteye giderek almaya calismasi fazla zamam kaybi olur. Direkt yaniyoo benzeri takip programlarindan yararlanmaları lazim. Onda bile her zaman yetisemebilirsiniz . Ozellikle makul fiyati olan urunlerse sansiniz cok daha az :)

Bendeki şansda bu kadar olur ancak. Sabah 5070ti aldim vatan magazasına gidip ve az once 69k ya 5080 gaming modeli düştü yaniyodan bildirim geldi. Hemen amazona girdim sepete attim odeme ekranina geldim taksiti falan sectim yani alabiliyordum ama sabah aldim diye almadim.. Sonra tekrar ciktim bidaha sepete ekledim ve adres hatasi aldım. Sabah 5070 ti almsam aksam 5080 nasip olacakti... Kismetimizde yokmuş..

Alma niyeti olanlarin burda acilan konudam gorup sonra siteye giderek almaya calismasi fazla zamam kaybi olur. Direkt yaniyoo benzeri takip programlarindan yararlanmaları lazim. Onda bile her zaman yetisemebilirsiniz . Ozellikle makul fiyati olan urunlerse sansiniz cok daha az :)
Yaniyo nedir hocam

1785707981950.webp

5080

Yaniyo nedir hocam
Mobil uygulamasi var playstorede. Amazon fiyatlarini tarayan bir program. Ordan aradigin urunu ve ne kadar indirim olursa bildirim almak istiyorsun ayarlarini yapiyorsun. Mesela ekran kartlarinda şu kadar indirim olursa bildir diye... Oda indirime girdikce sana anlik bildirim veeiyor direkt
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Bu bitti malesef odeme onayi ekraninda hata verir.

DUZELTME... Tekrar stoga girmis. :) Galibe ben engel olmusum demin

Çoğu zaman oradan vs de alamıyorum çoğu kategoriye bot vs kurulu.

Evet her zaman tamamini yayinlayamiyor program. Sanirim amazon botlara karsi onlem almak icin isleri biraz karistirmaya calisiyor arada ama bazen yakaloyorda :)

piyasası 35 k değil mi 9070 xt nin fuhuş gibi
üst modeller bu fiyata satılıyor, aorus da üst model

40k 9070xt vardı gigabyte aorus gitti hemen. D:
bende hala gözüküyor da almayı denemedim

üst modeller bu fiyata satılıyor, aorus da üst model

bende hala gözüküyor da almayı denemedim
yanlış bilgi gözükmüyormuş :D

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR