Masterkeles
80+
- Reaksiyon skoru
- 0
Kesinlikle alınmaz hocam benzer fiyata ultra 5 işlemcili sistem veriyorlardı onu alın değişmediyse fiyatıİtopya'daki fiyatları uçtuğu için ince hesaba yöneldim şu sistem sistem dikkatimi çekti PSU 600 TL fark ile değiştirip alınır mı? DDR4 olduğunun farkındayım ama ileride bir yükseltme düşünmüyorum.
Alınmaz daha kötüdr ilk 10 girdin helalİtopya'daki fiyatları uçtuğu için ince hesaba yöneldim şu sistem sistem dikkatimi çekti PSU 600 TL fark ile değiştirip alınır mı? DDR4 olduğunun farkındayım ama ileride bir yükseltme düşünmüyorum.
hocam bu fiyat bandında daha iyi bir sistem bulabilirseniz atar mısınız?Alınmaz daha kötüdr ilk 10 girdin helal
Max bütçen nr ona göre atayımhocam bu fiyat bandında daha iyi bir sistem bulabilirseniz atar mısınız?
çok zorlasam 50kMax bütçen nr ona göre atayım
Piyasada baya zamlanmiş 3 4 gün önce 43k olan şry şuan 45 46k birazfan atıcam sanaçok zorlasam 50k
iyimiş baya hocam fiyatına göre. Ti olmaması etkilemez heralde zaten AAA oyunlar oynamıyorumPiyasada baya zamlanmiş 3 4 gün önce 43k olan şry şuan 45 46k birazfan atıcam sana
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
https://www.sinerji.gen.tr/sinerji-...nership&utm_campaign=enucuzsistem_partnership soğutucyu ocypus lota a40 dual 120mm fan üle ddğiştirip alabilirsin
Sadecr cs için ztn işlemci gerekiyor amdiyimiş baya hocam fiyatına göre. Ti olmaması etkilemez heralde zaten AAA oyunlar oynamıyorum
47k çok buna bence 40 k bunun değeri benceİtopya'daki fiyatları uçtuğu için ince hesaba yöneldim şu sistem sistem dikkatimi çekti PSU 600 TL fark ile değiştirip alınır mı? DDR4 olduğunun farkındayım ama ileride bir yükseltme düşünmüyorum.