🔥İndirim 7go 7gtf1 Kule Tipi Vantilatör 899 TL

�� Salınım (Oscillation) Özelliği

➡️Sağa sola otomatik hareket ederek
��️ Havayı odanın her köşesine eşit şekilde dağıtır
�� Tek noktaya değil, tüm alana serinlik sağlar
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Yukarı salınım diye bir şey geçmiyor sağ sol yapıyor otomatik

Ben bu markanın masaj ağletini almıştım 150tl ye geçen konudan bi geldi tövbe estağfurullah biri görse açıklayamayacağım bir ürün gibi ve hiç bir işlevi yok sadece minik titreşimler yapıyordu
minik süpürgesinde de pil kapasitesinde yalan söylüyolardı galiba. memnun kalmadı çoğunluk

Çok soğutma bekleyenler için verimli olacağını sanmıyorum.

Klimalı odanın kapısına koysam diğer odaya soğuk hava yollamak için bu mu mantıklı klasik pervaneli modeller mi

Az yer kaplıyor diye kapı eşiğine koymaya aldım. Klimalı odanın serin havasını hemen yan odaya ileticek mi bakalım. Gelince yazarım

almayın almayınnnnnnnnnnn almayın evde boş boş duruyor ateş gibi hava atıp çok yavaş çalışıyor almayın

Mutfağa alsam mı birtane karasız kaldım
sakınn sakın almaaaa yaprak yere düşerken daha kuvvetli esinti yaratıyor o kadar diyorum sakın almayın ateş gibi hava ve çok yavaşşşş

600tl kumtel var watt değeri daha yüksek 2-3k ya vantiator alacağınza alın 4 tane kumtel sura üfler gibi olur

Bu ürünü birkaç haftadır kullanıyorum, ufak bir odam var, kapının oraya koyuyorum, salınım modunda gayet iş görüyor.

almayın almayınnnnnnnnnnn almayın evde boş boş duruyor ateş gibi hava atıp çok yavaş çalışıyor almayın

sakınn sakın almaaaa yaprak yere düşerken daha kuvvetli esinti yaratıyor o kadar diyorum sakın almayın ateş gibi hava ve çok yavaşşşş
Ateş gibi bir hava nasıl çıkarabilir hocam, ejderha mı bu? 🐲

ejderha yanında halt etmiş çok ciddiyim
Sizin üründe sıkıntı olabilir mi motorunda vs.? Çünkü bendeki hiç öyle değil, gayet işimi görüyor. Gündüz veya gece farketmeksizin serinlememi sağlıyor fakat çok güçlü bir ürün değil ama muadili olan bu fiyatlardaki normal vantilatörlerden daha iyi olduğunu düşünüyorum. Ayrıca çok az yer kaplıyor, bu büyük bir artı.

Sizin üründe sıkıntı olabilir mi motorunda vs.? Çünkü bendeki hiç öyle değil, gayet işimi görüyor. Gündüz veya gece farketmeksizin serinlememi sağlıyor fakat çok güçlü bir ürün değil ama muadili olan bu fiyatlardaki normal vantilatörlerden daha iyi olduğunu düşünüyorum. Ayrıca çok az yer kaplıyor, bu büyük bir artı.
bim den 1500 e kumtel marka aldım fakat şikayet var a baktığımda kkule tipi olunca şikayetler hep aynı

Geri