Öneri Her Bütçeden Ekipman Önerisi Yapabilirim.

Evet, gece gece canım sıkıldı. 😄 Hem forumda ekipman önerisi isteyen birçok kişi var hem de az çok birçok ekipman deneyimlemiş biri olarak kendi çapımda önerdiğim ekipmanları sizlere sunmak istedim.

Bu konuya bütçenizi ve hangi ekipmanı istediğinizi yazarsanız, seve seve yardımcı olabilirim. İyi forumlar!

ANA KONU OLARAK DÜŞÜNEBİLİRSİNİZ.
6 7k lık bir klavyr kablosuz fps oyunlsrı gennelikld

6 7k lık bir klavyr kablosuz fps oyunlsrı gennelikld

Kablosuz olarak sadece bunu önerebilirim. Ancak FPS oyunları için manyetik ve kablosuz bir klavye çok mantıklı olmuyor. Ne kadar iyi olursa olsun, kablosuz bağlantıda mutlaka bir miktar gecikme yaşanabiliyor. Bu yüzden kablolu bir model tercih etmeniz daha doğru olur. Kablolu olarak da öneride bulundum.

Merhaba bütçe 6k klavye mouse istiyorum ne tavsiye edebilirsiniz. Klavyede MSİ FORGE GK600 TKL düşüncem vardı.

Merhaba bütçe 6k klavye mouse istiyorum ne tavsiye edebilirsiniz. Klavyede MSİ FORGE GK600 TKL düşüncem vardı.

bu ikisini almanı öneririm.

Bu iki mouse’a bakabilirsin. A9 plus modeli 800mah 3950 ultra sensörü kullanıyor tam fiyat performans ürünü.

Darmoshark m3 v2 8000hz destekli mouse
Bence aula v9 daha iyi bir seçim.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Bir de öneriler sadece niye wraithten? Tamam kalitelide 6 sayfa boyunca da Wraithten kaliteli tek bir şey bile çıkmadı mı? Şaşırdım hocam. Acaba reklam mı yapıyorsunuz? (amacım yargılamak değil cidden garip)

Bence aula v9 daha iyi bir seçim
Aula'nın mouse'larını 1-2 kez deneyimledim fakat istediğim performansı alamadım. Bu yüzden, beğenmediğim veya yeterince deneyimlemediğim ürünleri önermiyorum.

Bir de öneriler sadece niye wraithten? Tamam kalitelide 6 sayfa boyunca da Wraithten kaliteli tek bir şey bile çıkmadı mı? Şaşırdım hocam. Acaba reklam mı yapıyorsunuz?
Öncelikle paylaştığım ürünlerin tamamını bizzat deneyimlediğim için öneriyorum. Aynı ürünler Trendyol'da da var, evet; ancak ben Wraith'ten satın alıp güvendiğim bir yer olduğu için orayı paylaşmayı tercih ediyorum. Keşke reklam alıp aldığım ürünlerin en azından bir kısmının ücretini karşılayabilseydim. 😄

10-15k arası 2. elde ekran kartı önerir misiniz 16gb ram ryzen 5 7500f için nvidia önceliğim
2k yüksek ayarda güncel oyunları oynatsın yeter

ekipmanlarımı yorumlasana

asus rog delta II

razer viper v3 pro

aula f75

günlük bunları kullanıyorum daha fazla klavye mouseum var da bunları seviyorum

10-15k arası 2. elde ekran kartı önerir misiniz 16gb ram ryzen 5 7500f için nvidia önceliğim
2k yüksek ayarda güncel oyunları oynatsın yeter
Hocam ekipman konusunda her türlü yardımcı olurum fakat donanım olarak daha bilgili arkadaşlar yardımcı olursa daha iyi olur.

ekipmanlarımı yorumlasana

asus rog delta II

razer viper v3 pro

aula f75

günlük bunları kullanıyorum daha fazla klavye mouseum var da bunları seviyorum
Güzel ve kaliteli ürünler hocam. Aula F75'i 500 liraya aldığım zamanki mutluluğu, maalesef hiçbir klavyede yaşayamadım.

Hocam ekipman konusunda her türlü yardımcı olurum fakat donanım olarak daha bilgili arkadaşlar yardımcı olursa daha iyi olur.

Güzel ve kaliteli ürünler hocam. Aula F75'i 500 liraya aldığım zamanki mutluluğu, maalesef hiçbir klavyede yaşayamadım.
Elimde hali hazırda kullandığım actris 7p+ kulaklık mevcut bunun yerine ne önerebilirsin. Bluetooth olacak bütçe 5k

Evet, gece gece canım sıkıldı. 😄 Hem forumda ekipman önerisi isteyen birçok kişi var hem de az çok birçok ekipman deneyimlemiş biri olarak kendi çapımda önerdiğim ekipmanları sizlere sunmak istedim.

Bu konuya bütçenizi ve hangi ekipmanı istediğinizi yazarsanız, seve seve yardımcı olabilirim. İyi forumlar!

ANA KONU OLARAK DÜŞÜNEBİLİRSİNİZ.
Merhaba. rtx 5080 li bi kasa topladım. 10.000 TL nin içinde kalacak şekilde Mouse,Klavye,Kulaklık,Mouse Pad Önerisinde bulunur musun ?

Elimde hali hazırda kullandığım actris 7p+ kulaklık mevcut bunun yerine ne önerebilirsin. Bluetooth olacak bütçe 5k
Cloud 3S Wireless bulabilirsen onu öneririm. Onun dışında, benim de kullanıp çok memnun kaldığım ve Cloud 3 Wireless'tan geçiş yaptığım kulaklığı öneririm. Tam bir fiyat/performans ürünü.

Geri