En Ucuz Sistemi Bulmak İçin App Geliştirdim: Enucuzsistem.Com (Laptop Eklendi)

enucuzsistem.com

Merhabalar,

Uzun süredir geliştirdiğim EnUcuzSistem.com projesini paylaşmak istedim. Amaç, hazır sistem ve bilgisayar parçalarını tek tek dolaşmadan karşılaştırabilmek ve satın alma sürecini kolaylaştırmak.

Öne çıkan özellikler:

• 🔍 3000+ hazır sistem karşılaştırması
  • 🏪 8+ mağazadan anlık fiyat takibi
  • 📈 Fiyat geçmişi ve fiyat alarmı
  • ⚙️ Hazır sistem özelleştirme (RAM, SSD, GPU vb. yükseltmelerin fiyata etkisi)
  • ⚖️ Sistem karşılaştırma (5 sisteme kadar)
  • 💳 Taksit karşılaştırma (banka/karta göre)
  • 🖥️ PC Toplama Sihirbazı
  • 💡 Bütçeye göre ideal hazır sistem önerisi
  • 🤖 Yapay zekâ destekli sistem önerileri
  • 🎮 Darboğaz analizi
  • 📦 İşlemci, ekran kartı, RAM, SSD, anakart, PSU vb. parçalar için fiyat karşılaştırması
  • 💻 Oyuncu laptopları fiyat karşılaştırması
  • 📉 En çok indirime giren sistemler
  • ⭐ Favoriler ve fiyat takibi
Fiyatlar düzenli olarak güncelleniyor ve yeni özellikler eklemeye devam ediyorum.

Siteyi kullanıp eksik gördüğünüz yerleri, önerilerinizi veya karşılaştığınız hataları yazarsanız çok sevinirim. Her türlü geri bildirime açığım. 🙏

https://enucuzsistem.com

Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
Tek kötü tarafı ne bilionmu sadece bendemi oluyo bilmiyom mesela rx 9070 xt yazarken 90 silinyor yada 70 yazısı siliniyor yaztken yazdığım siliniyor rtx 5070 fln dada oluyor bu

Tek kötü tarafı ne bilionmu sadece bendemi oluyo bilmiyom mesela rx 9070 xt yazarken 90 silinyor yada 70 yazısı siliniyor yaztken yazdığım siliniyor rtx 5070 fln dada oluyor bu

nerede siliniyor hocacm sizde?
Ekran görüntüsü 2026-08-03 191717.webp

Hocam hemen bakıyorum
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Anasayfaya geldiğiddn ürün veya model ara diyor ya oraya ekran kartını yazarken
Bakıyorum en kısa sürede düzeltmeye çalışıcam

Sorunu şu an tekrar edemesem de nedenini tahmin ediyorum. Yaklaşık 10 dakika içinde bir düzeltme yayınlayacağım. Eğer 15 dakika sonra da aynı sorunu yaşarsanız bana tekrar yazmanız yeterli.

Bu arada merakımdan soruyorum; bu sorun sadece telefonda mı oluyor, yoksa masaüstünde de yaşanıyor mu?

Mobilden sistem toplama sihirbazında kimi zaman parça filtrelerken altta yer alan total fiyat filtrelemeyi engelliyor. Kutucuklara tıklamak zorlaşıyor.

Sorunu şu an tekrar edemesem de nedenini tahmin ediyorum. Yaklaşık 10 dakika içinde bir düzeltme yayınlayacağım. Eğer 15 dakika sonra da aynı sorunu yaşarsanız bana tekrar yazmanız yeterli.

Bu arada merakımdan soruyorum; bu sorun sadece telefonda mı oluyor, yoksa masaüstünde de yaşanıyor mu?
Ben telefonda yaşadım hep masaüsfünde denemedim

Tamam hpcam şimdi tekrar deniyoeum baksyim
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Mis gibi olmuş hocam geçti sprun saolun
Herhangi bir sorun ya da geri bildiriminiz olursa yazmanız yeterli hocam

Hocam bir destek yorumuda benden olsun, bir sorun var, hazır sistemler kısmına giriyorsun, fiyatları düşükten yükseğe olarak seçiyorsun, misal ikinci sayfayı açıp oradan bir ilana tıklıyorsun, ilanı inceleyip önceki sayfaya dönme tuşuna bastığında seni 3. sayfadada olsan 5.sayfada da olsan 1.sayfaya atıyor her seferinde, başarılar.

Hocam bir destek yorumuda benden olsun, bir sorun var, hazır sistemler kısmına giriyorsun, fiyatları düşükten yükseğe olarak seçiyorsun, misal ikinci sayfayı açıp oradan bir ilana tıklıyorsun, ilanı inceleyip önceki sayfaya dönme tuşuna bastığında seni 3. sayfadada olsan 5.sayfada da olsan 1.sayfaya atıyor her seferinde, başarılar.
Notumu aldım yarına düzeltmeye çalışıcam geri bildirim için teşekkürler

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,231,364
Üyeler
200,663
Son üye
nedo61

Geri