Vatan xpg ramleri 7 8k ya verdi itopya da 6.5k ya fln verdi 32 gb. Ramleri bu. Vatandan fakat itopya dakini ss bulamadimne gibi indirimler ve kaynak?
Bunlar o fiyata verdikleri deil bu baska şeyleri onu soyliyimVatan xpg ramleri 7 8k ya verdi itopya da 6.5k ya fln verdi 32 gb. Ramleri bu. Vatandan fakat itopya dakini ss bulamadim
Onlar indirim değil fiyat hatası-stok boşaltma çok nadir oluyor çoğunda botlar bitiriyor zatenVatan xpg ramleri 7 8k ya verdi itopya da 6.5k ya fln verdi 32 gb. Ramleri bu. Vatandan fakat itopya dakini ss bulamadim
tamam da bu birkaç ay önceydi piyasa da ram ihtiyacı artıyor tekrar bu kadar düşeceği kesin değil. Öyle bi kesin konuşmuşsun ki içerde misin diye düşündümVatan xpg ramleri 7 8k ya verdi itopya da 6.5k ya fln verdi 32 gb. Ramleri bu. Vatandan fakat itopya dakini ss bulamadim
Ne demek indirim deil hicmi indirim gormediniz hocamOnlar indirim değil fiyat hatası-stok boşaltma çok nadir oluyor çoğunda botlar bitiriyor zaten
of hocam hatırlatma ya. o gün ömrümde ilk defa telefon detoksu yapacağım tutmuştu. zırlıyom şuanVatan xpg ramleri 7 8k ya verdi itopya da 6.5k ya fln verdi 32 gb. Ramleri bu. Vatandan fakat itopya dakini ss bulamadim
1 tane vardı zaten :/stok bitmiş heralde
he bende üzülmüştüm kaçırdım diye1 tane vardı zaten :/
Daha görmezsin o fiyatları. Vatan yeni parti ramleri kaçtan aldıysa o fiyattan çıkartır elinden. Sen de 20 ben diyeyim 25. Elinde stokta kaldıkça, ödeme günü geldikçe Vatan böyle stokları boşaltıyor. Geçen sene yazın ekran kartlarında yaptı, bu sene ramlerde yaptı. Garanti olacak diye bir şey yok.Ne demek indirim deil hicmi indirim gormediniz hocam