25.000 TL Sistem Toplama

burakatan

80+
Reaksiyon skoru
97
Bütçe
25000
Merhaba arkadaşlar. Sıfırdan DDR4 bir sistem toplamak istiyorum. İşlemci Ryzen 5 5600 olacak gibi. Ekran kartı için de max bütçem 15K ama şöyle 12K'larda falan ekran kartı bulsam harika olurdu. İkinci el 3080 almayı düşünüyorum. RTX benim için önemli. O sebeple NVIDIA harici tavsiye etmezseniz sevinirim. Bir de mümkünse 8GB VRAM'li ekran kartlar da uzak dursun benden 😅 Kalan parçaları mümkünse taksitli ve denk getirebilirsem Vatan'dan taksitli almayı düşünüyorum ya da uyguna denk gelirsem ikinci el. Bu konuda tavsiyeleriniz var mı? Ekran kartı olsun, kalan parçalar olsun tecrübeli arkadaşların tavsiyelerini dinlemek isterim. Bursa'dayım bu arada.

Merhaba arkadaşlar. Sıfırdan DDR4 bir sistem toplamak istiyorum. İşlemci Ryzen 5 5600 olacak gibi. Ekran kartı için de max bütçem 15K ama şöyle 12K'larda falan ekran kartı bulsam harika olurdu. İkinci el 3080 almayı düşünüyorum. RTX benim için önemli. O sebeple NVIDIA harici tavsiye etmezseniz sevinirim. Bir de mümkünse 8GB VRAM'li ekran kartlar da uzak dursun benden 😅 Kalan parçaları mümkünse taksitli ve denk getirebilirsem Vatan'dan taksitli almayı düşünüyorum ya da uyguna denk gelirsem ikinci el. Bu konuda tavsiyeleriniz var mı? Ekran kartı olsun, kalan parçalar olsun tecrübeli arkadaşların tavsiyelerini dinlemek isterim. Bursa'dayım bu arada.
Hiç bişeyi sıfır alma 1. Taktik
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Rami 2. El 2.5k ya pazarlıkşa çözersin 16 3200nhz şekilde

Ssd de 2200 e %98 99 hatta 100 lerde oluyor

Rtx 3080 ne 12k dan fazla verme

Son düzenleme:
Hiç bişeyi sıfır alma 1. Taktik

Rami 2. El 2.5k ya pazarlıkşa çözersin 16 3200nhz şekilde

Ssd de 2200 e %98 99 hatta 100 lerde oluyor

Rtx 3080 ne 12k dan fazla verme
3 ay önce Abdullah abinin attığı 20k'lık kasa toplama videosundaki gibi ramleri, ssd leri dediğiniz fiyata alabilsem çok iyi olacak. Ekran kartı fiyatları artmış bayağı. 14 15k altı 3080 yok gibi bir şey. 3080'e performansında 12k civarlarında başka kart da yok.

3 ay önce Abdullah abinin attığı 20k'lık kasa toplama videosundaki gibi ramleri, ssd leri dediğiniz fiyata alabilsem çok iyi olacak. Ekran kartı fiyatları artmış bayağı. 14 15k altı 3080 yok gibi bir şey. 3080'e performansında 12k civarlarında başka kart da yok.
Tamam knk geçen bi ilana ddnk geldim adam 14 e koymuş biri 10 alırım demiş adam erken yazsaydon keike 9a bilgisayarıcya sattım yazmış yani sen düşün aradabi gelioy pazarlık etcen knk ykda kuramaxdkn bu fiyata

3060 12400f 16ramli sistem var 2. el 24-25k düşünürsen.
Yok hocam pahalı, 25k 3060 lı sisteme hayatta vermem.

Tamam knk geçen bi ilana ddnk geldim adam 14 e koymuş biri 10 alırım demiş adam erken yazsaydon keike 9a bilgisayarıcya sattım yazmış yani sen düşün aradabi gelioy pazarlık etcen knk ykda kuramaxdkn bu fiyata
Oha ya, sarida miydı ilan?

Evet

2 gün öncw 4060 lı 5600gli 1tb li kasa 18 e düşürdüm pazarlıkla para olmadığı için alamadım şans işte

Evet

2 gün öncw 4060 lı 5600gli 1tb li kasa 18 e düşürdüm pazarlıkla para olmadığı için alamadım şans işte
Hocam nereden denk geliyorsunuz böyle ilanlara?

Hocam nereden denk geliyorsunuz böyle ilanlara?
Her gün bakıyorum mesaj atıyorum taktiklerim var deniyom şansımj

Bazen tutuyo işte

Bi arada 32gb ddr5 ram 7.5 a satan oldu pg ild 20dk da satıldı yetişemedim

Her gün bakıyorum mesaj atıyorum taktiklerim var deniyom şansımj

Bazen tutuyo işte

Bi arada 32gb ddr5 ram 7.5 a satan oldu pg ild 20dk da satıldı yetişemedim
Boyle kelepir fiyata en iyi saridan mi düşüyor yoksa donanimarsivi gibi sitelerde de oluyor mu?

Boyle kelepir fiyata en iyi saridan mi düşüyor yoksa donanimarsivi gibi sitelerde de oluyor mu?
Donanımarşivde tek görsüğüm ucuz ilan bi ara biri rtz 3050 yi 5 e koymuştu o idi başka düzgün fiystlı vişi yok en iyisi salihinden.con

Hangi ildesin

3 4 ay önce ki fiyatlarla şuan ki fiyatlar bir değil. Sarı sayfada falan 2. el sistem fiyatlarına bi göz gezdirmeni tavsiye ederim

2. el 3080 ryzen 5 5600 olan sistemler en dip fiyatı 32k'dan başlıyor. Umarım istediğin parçalar ile 25kya sistem toplayabilirsin bu zamlarda

Bitane kasa var ddr5 atayımı 28.5 diyo 28 e garanti iner belki 27 e iner

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

Forum istatistikleri

Konular
1,232,457
Üyeler
200,939
Son üye
Cemkayaa

Geri