Uygun Fiyatli Bilgisayar Koltuğu

imppp

80+
Reaksiyon skoru
0
Böyle bir koltuk buldum. Fiyatı çok uygun geldi. Yurtdışındaki ofislerinden getirdiklerini belirtiyorlar. Pek güvenemedim. Sizce nasıl?

Hiç güven vermedi

Böyle bir koltuk buldum. Fiyatı çok uygun geldi. Yurtdışındaki ofislerinden getirdiklerini belirtiyorlar. Pek güvenemedim. Sizce nasıl?

Bu terletmez mi ya :D

site çok kolpa duruyor hiç güven vermiyor

elden fabrikadan alabiliyosam gidip nakit 2500 öderim ama internetten 2000 e almam :D

Ben olsam almazdım çünkü ödeme sağlayıcısı shopier ve full yapay zeka fotoğraf kullanmışlar,
paketleme vs. videolarını yüklemişler. Bilemedim almayı düşünmüyor değilim.
Fabrika dediğiniz yer de acayip gemini ile oluşturulmuş gibi duruyor. Yani ben ai işlerinden anladığım için bu fabrika fotoğraflarının hepsine ai demek istiyorum. farkettiyseniz fabrikadan asla video yok. sadece 4 foto oluşturmuşlar her yerde onu kullanıyorlar. dolandırıcılar muhtemelen, yorumları da kendileri yapmıştır

(sadece varsayımdır)

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,231,456
Üyeler
200,679
Son üye
sidaraslan0

Geri