lappelduvide
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 2,352
hiç ihtiyacım yok aslında ama işteŞuan üst neye geçersen kâr yakında zam coşturacak piyasayı
hiç ihtiyacım yok aslında ama işteŞuan üst neye geçersen kâr yakında zam coşturacak piyasayı
Bende 9070xt vardı 5080 e geçtim gerek yoktu banada aslında ama 5080 katladı gitti fiyatıhiç ihtiyacım yok aslında ama işte
teknik olarak yokAynı modelin indirimle 74k olan modeliyle bunun bir farkı var mı
geçip nabıcan hocamZotac 5080 Solid Core OC neden Solid Core modelden hep daha ucuza satiliyor acaba?
45kya aldigim 5070 Tidan gecsem mi diye dusunmeye basladim.
Ben de çok kararsızım ya, elimdeki RX 9070 XT'yi satıp RTX 5080'e geçesim var çok fena.Bende 9070xt vardı 5080 e geçtim gerek yoktu banada aslında ama 5080 katladı gitti fiyatı
degmez diyorsunuz, agirlikli oyun icin 2k belki ilerde 4k..geçip nabıcan hocam
Bende aynı durumdayım. Sadece ofline oyunlar oynuyorum bir kaç video izledim ucuza aldığımız gemini ye sordum gerek yok dedi. Ama hâlâ şeytan dürtüyorBen de çok kararsızım ya, elimdeki RX 9070 XT'yi satıp RTX 5080'e geçesim var çok fena.
para harcamış olursun sadece ne vram artıyor ne bir şey holosko artı bir miktar para gibi bir şey oluyor.degmez diyorsunuz, agirlikli oyun icin 2k belki ilerde 4k..
Ai ile uğraşmıyorsan değiştirmen için çok sağlam 4k monitörün olması lazım hocam en azından bir şeyler deneyimlemek için.Bende aynı durumdayım. Sadece ofline oyunlar oynuyorum bir kaç video izledim ucuza aldığımız gemini ye sordum gerek yok dedi. Ama hâlâ şeytan dürtüyor
Dogru diyorsunuz. 5080 cikti cikali fiyatina gore su 16GB Vram mevzusu kafama takiliyor.para harcamış olursun sadece ne vram artıyor ne bir şey holosko artı bir miktar para gibi bir şey oluyor.