🔥İndirim Ugreen Ürünlerinde Güzel İndirimler

çok da büyük fırsat yok bence
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Baktım da göremedim indirimli Ugreen m2 ssd kutusu hocam görürsem sizi etiketlerim ürünün linkini bırakıp
o m2 kutusu amazon depoya düşüyor 600e falan

çok da büyük fırsat yok bence
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

o m2 kutusu amazon depoya düşüyor 600e falan
Çok büyük fırsat yazmamışım zaten, güzel indirimler yazmışım. Akakçe'ye göre ürünlerin tamamı son 6 ayın en düşük fiyatında, hatta çoğu direkt 1 yılın da altında. Gayet de güzel bir fırsat bence.

Çoğu ürün son 1 yılın en düşük fiyatında, ihtiyacınız varsa değerlendirebilirsiniz. İdefix'te Troy kart ile yapılacak alışverişler için 1000 TL ve üzeri alışverişlerde TROY200TL kodu ile fiyat 200 TL daha düşüyor. Başka ürün veya ürünler de ekleyerek bu şekilde kombinleyebilirsiniz.

Ugreen Ayarlanabilir Katlanabilir Masaüstü Notebook Standı: KEYİF150 kodu ile fiyatı 660TL

Ugreen 60353 USB 3.0 2.5" Harddisk Kutusu: 581TL

Ugreen 35023 63 W Araç Şarj Aleti: 816 TL

Ugreen 45843 30 W Hızlı Araç Şarj Aleti: 394 TL

Ugreen Harici 3.5mm USB Ses Kartı Beyaz: 474 TL

Ugreen 70610 Type-C to SATA Dönüştürücü: 476 TL

Ugreen 35999 Laptop Docking Station: 1.144 TL
bir adet çakmaklık aldım hocam eline sağlık

arkadaşlar bu ugreenin çakmaklık şarj olupda bt özelliği olan yok mu araçta teyp ve multimedia yokta :)

Çok büyük fırsat yazmamışım zaten, güzel indirimler yazmışım. Akakçe'ye göre ürünlerin tamamı son 6 ayın en düşük fiyatında, hatta çoğu direkt 1 yılın da altında. Gayet de güzel bir fırsat bence.
harddisk kutusunun fiyatı normal diğer ürünleri bilmiyorum. sadece tek ürüne bakıyorsan muhtemelen evet en ucuzu odur ama ugreenin diğer harddisk kutuları aynı özellik ve aynı markada zaten aynı fiyatlara

harddisk kutusunun fiyatı normal diğer ürünleri bilmiyorum. sadece tek ürüne bakıyorsan muhtemelen evet en ucuzu odur ama ugreenin diğer harddisk kutuları aynı özellik ve aynı markada zaten aynı fiyatlara
Olabilir, onları da gördüm ama fiyatı hazır inmişken koyayım dedim. Bir de diğer ürünlerin fiyatları güzel. Mesela araba çakmaklıkları vesaire hiç bu fiyatlara inmemişti. Yanına ürün ekleyip TROY kodunu da kullanırsak dibin dibi oluyorlar artık. Laptop standı da öyle; dandiklerini 200-300 liraya satıyorlar, onu alacağına 650 liraya bunu alırsın mesela hocam.

• Beğen
Reaksiyonlar: ghnn
hocam n11 linki çalışmadı 10 metre cat8 internet kablosu lazımdı

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

Forum istatistikleri

Konular
1,233,251
Üyeler
201,155
Son üye
xmemo31x

Geri