her sene ortalama 15 20 arası koymuş bu senede sanki 10 15 arası koyabilir eğer bu seviyelerde koyarsa üstüne sanki sınırda da olsa yerleşme ihtimali duruyorNe kadar oynayacağını tahmin etmek için kontenjan azalmış mı artmış mı, önceki senelerde kaç koya koya ilerlemiş onu bakmak lazım
O halde en garanti 100-110k olur diyebilirim malesefher sene ortalama 15 20 arası koymuş bu senede sanki 10 15 arası koyabilir eğer bu seviyelerde koyarsa üstüne sanki sınırda da olsa yerleşme ihtimali duruyor
bende Atü YBS düşünüyorum 135K yaptım Kontejan Sabit kalmış bakalım gelecekmi Adanadamı yaşıyorsunuz?Bu sene eşit ağırlıktan 130k yaptım ve Atü de ybs yazıcam 145k ile almış geçen sene sizce bu sene çok oynar mı gelme ihtimali kaç sizce
imkansız oraya çekmesi max 130 a çekeceğini düşünüyorumO halde en garanti 100-110k olur diyebilirim malesef
Evet Adana'da yaşıyorum. Bende maks 130k felan çeker diye düşünüyorum ama hadi hayırlısıbende Atü YBS düşünüyorum 135K yaptım Kontejan Sabit kalmış bakalım gelecekmi Adanadamı yaşıyorsunuz?
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
imkansız oraya çekmesi max 130 a çekeceğini düşünüyorum