Atk Dragonfly A9 Air Series Wireless Mouse Alınır mı?

https://wraithesports.com/products/atk-dragonfly-a9-air-wireless-mouse?variant=50338393424065
Bu fiyat bandında bu mousedan daha iyi özellikleri olan ne biliyim sensörü cartı curtu daha iyi olan mouse var mı bildiğiniz yoksa bunu alıp geçeyim mi ?
Bende A9 ultimate var. ben çok beğendim ama sanırım benim ürün sorunlu geldi. sol tıka basınca mikro tıklama sesi geliyor 2 kez tık sesi geliyor yani öyle bi sorun oldu. geri kalanından çok memnunum. bağlantı sorunu falan da yaşamadım hiç bugune kadar

Bende A9 ultimate var. ben çok beğendim ama sanırım benim ürün sorunlu geldi. sol tıka basınca mikro tıklama sesi geliyor 2 kez tık sesi geliyor yani öyle bi sorun oldu. geri kalanından çok memnunum. bağlantı sorunu falan da yaşamadım hiç bugune kadar
A9 Air + alınır mı peki ? 400 TL fark varmış aralarında

A9 Air + alınır mı peki ? 400 TL fark varmış aralarında
Air ile arasındaki belirgin farklardan biri airin hafif olması ama bataryasının a9 ult a göre az olmasıdır. a9 ult da air e göre daha ağır ama çok yüksek bir bataryaya sahiptir. mcu ve switch i bilmiyorum wraithte hepsi yazıyor ama air olmasının sebebi hafifliğinden dolayı. hafif olsun batarya önemli değil diyorsanız air alabilirsiniz, biraz daha ağır olsun ama bataryası da neredeyse 2,5 kat daha fazla olsun diyorsanız a9 ult

ben olsam a9 air+ veya air yerine a9 ult alırdım

sensör olarak air+ da
PAW 3955 Master kullanılmış

Yani 400 lira farka değer mi bilmiyorum başka bir fark da gözükmüyor

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,233,346
Üyeler
201,182
Son üye