Ben anlatamadım sanrım. Sadece Mikron konuşma sesi değil, O liste müzik dinleme konuşma ve hepsi için geçerli.
Alıntıyı görüntüle
Videoları izlerseniz zaten söylüyor. Yıllardır ben takip ediyorum. Yayıncıyı övdüğümden veya sevdiğimden değil adam 1 noktada doğru yere parmak basıyor. Yani sen yalın ses istiyosan, vokal istiyorsan Listedeki ''S'' katagorisine girip videoyu izlediğinde istediğini alırsın. Sen şayet Bass istiyorsan veya kullanım amacın farklı ise ''A'' katagorisine gidip belirtilen markanın videosunu izleyip istediğini alırsın. Mantığı bu adamın.
Şehirlerde bulunan/kiralanan ses yerlerinde kayıt veya performans denemesi yaptığımızda dinlerken ''Freebuds Pro 4'' kullanıyoruz çünkü Vokal arkadaşın net sesini / varsa hatasını net tespit yapıyoruz extra ben spor yaparken sesli kitap okuyacağımda ''Freebuds Pro 4'' takıyorum çünkü o kadar temiz Pure ses veriyor ki kitaptan o duyguyu alabiliyorsunuz.
Hard metal dinleceğim zaman Air5 Pro+ kullanıyorum, çünkü ANC 'si aşırı güçlü dışardan kamyon veya korna sesini net kesiyor Basssı da kuvvetli olunca rahat edip enstürüman seslerini net duyuyorsunuz.. günlük şehirler arası seyahat ederken elimde hala bozulmayan capsulce3 pro var onu takıyorum. CMF Buds Pro ise bir dönem çok tercih edildi onuda ablama aldım fakat kulağını uzun süre kullanımda çok ağrıttığı şikayeti var onun harici Air5 Pro+ kadar güçlü değil fakat çok benzer. Liste buna göre zaten