Logitech Sitesinden Alışveriş Yapmak

Alıntıyı görüntüle

Dostum link zaten saçma. Turkey değil Turkiye yazardı gerçek olsa.

RESMİ SİTESİ BURASI: https://www.logitech.com/tr-tr?utm_source=chatgpt.com

bencede artık çoğu sitenin turkey yerine turkiye olarak düzeltmesi lazım
başakarının verdiği isimlerle yaşıyoruz kaç yüzyıldır biz turkish yada turkey değiliz. Bize Türk/Türkiye/Türkçe denilmesi lazım yada yurtdığında ise Turko Ottoman yerine Türkiyeli demeleri lazım ama bunu dünyaya pazarlamak yapmakta büyük mesele

site şüpheli işaretlenmiş

1785839046675.webp

Dostlar sakıncalı link paylaşımı yaptığım için kusura bakmayın, fakat soruma hala net bir cevap alamadım. Bilindik siteler haricinde ucuza alabileceğim site seçenekleri nelerdir?

Dostlar sakıncalı link paylaşımı yaptığım için kusura bakmayın, fakat soruma hala net bir cevap alamadım. Bilindik siteler haricinde ucuza alabileceğim site seçenekleri nelerdir?
İndirim takibi dışında yapılabilecek pek bir şey yok. Bilindik siteler dışında da alışveriş yapmanızı tavsiye etmiyorum, zira güvenilir yerler dışında alışverişte dolandırılma riskiniz, bilindik sitelere nazaran çok daha fazla.

İlla ki ben bilindik sitelerin dışında alışveriş yapacağım diyorsanız da ikinci el fırsatlar ya da butik bilgisayarcılardan ürün kovalanabilir. Yine bu dediklerimde de riskler mevcut.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,231,628
Üyeler
200,735
Son üye
Kilajune

Geri