🔥İndirim Leobog Hi75c Pro Alüminyum Mekanik Klavye (Stoklar Güncellendi!!!)

akko fun 60 pro var da, sırf f tuşlarını istediğimden geçsem mi diye düşünüyorum değer mi :D

Benim gibi aktif kullanan var mı arkadaşlar? deneyimlerinizi merak ettim. ben çok memnunum 13 haziran tarihinde folding modeli elime geçti 2 ay kullandım ve şu ana kadar memnun olmadıgım tek bir özelligi yok. ilk ay switchler oturmadıgı için bazı tuşlar 2 kere basıyordu şu an öyle bir sorunda kalmadı. materyal kalitesi olsun ses kalitesi olsun kesinlikle alıp kullanın yazı yazdıkça keyif alıyorsunuz gerçekten.
tamamen aynı şekilde ben de white jelly modelini aldım ilk başta 2 -3 tane tuş 2 kere basıyordu ama sonra yedek switchlerle değiştirdim ki zaten sonradan farkettim switchler çok hızlı cıkıyormuş o yüzden tam yerine oturmamış onun dışında şarj konusunda bi sorun vardı ama firmware update 2.ye yapınca düzeldi . Klavye her yönüyle çok güzel ama 2 aydır hala alışamadığım tek şey küçük enter ...

Son düzenleme:
Bailey siparişi verdim şimdi. Sizce almakta iyi mi yaptım 1-2 aydır kullanan varsa memnun mu normalde manyetik klavye alcaktım bu klavye çok gündemdeydi stokları yine bitmeden alayım dedim.

Bailey siparişi verdim şimdi. Sizce almakta iyi mi yaptım 1-2 aydır kullanan varsa memnun mu normalde manyetik klavye alcaktım bu klavye çok gündemdeydi stokları yine bitmeden alayım dedim.
Hocam yazmışsın yazmışsın en sonunda almışsın hayırlı olsun :D Bende senin gibi düşünenlerdenim de gelince ekstra bi yorum yaparsınız bakalım fikriniz ne olacak

Ben de alsam mı diye düşünüyorum. Şu an elimde Dareu EK75 Pro var, 1 yıla yakın oldu alalı. Acaba bu klavyeye geçsem farkını hisseder miyim?

akko fun 60 pro var da, sırf f tuşlarını istediğimden geçsem mi diye düşünüyorum değer mi :D
fun60 dan geçiyorsan değer diye düşünüyorum. Hem boyutu sana daha uygun duruyor hem de ses, hissiyat açısından fun60 a göre çok daha iyi bir klavye.

Bailey güzelmiş ama tuşlar ışık geçirmiyor galiba alıp almamakta kararsızim
Çocuklar beyaz istediği için bailey sipariş verdim. Ama black contours alabilirsiniz hocam. Yazılar güneyde ve ışık geçiriyor

Edit:
f75 için şu linkteki keykaplardan almıştım geçenlerde. ama klavyem tam türkçe olduğu için pek uyduramadım ama leobog uyar diye tahmin ediyorum. tabi ekstra masraf bunlar. siyah alsaydık hiç bunlara gerek yoktu :(

Son düzenleme:
hocam klavyenin sağ tarafındaki tuşların olmaması oyun veya diğer işlerde ne gibi aksaklıklar yaratabiliyor? hiç bu tarz klavye kullanmadım kullanan arakdaşlar açıklayabilir mi acaba?

hocam klavyenin sağ tarafındaki tuşların olmaması oyun veya diğer işlerde ne gibi aksaklıklar yaratabiliyor? hiç bu tarz klavye kullanmadım kullanan arakdaşlar açıklayabilir mi acaba?
gta da helikopter falan sürmüyosanız ekstra bir eksisi yok diye biliyorum

Valla ben de oklar olmadan yapamıyorum. Youtube video izlerken ileri geri ses yukarı aşağı çok kullanıyorum.

aula f75 alın

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,232,075
Üyeler
200,834
Son üye
dangr

Geri