❌İndirim Bitti! Deprem Çantası, 38 Parça İlk Yardım Malzemesi 199 TL

Doğal Eczane'nin 38 parçalık acil durum çantası, olası bir deprem durumunda ihtiyaç duyabileceğiniz tüm temel malzemeleri içerir. 30x25 cm boyutlarındaki su geçirmez polyester çantada, temel ilk yardım malzemeleri, acil durum ekipmanları ve hayati önem taşıyan araç gereçler bulunmaktadır. Set içeriğinde sargı bezleri, medikal boyunluk, el feneri, düdük, termal battaniye, suni solunum maskesi ve çeşitli tıbbi malzemeler yer almaktadır. Ayrıca acil durum bilgi kartı ve ilk yardım kitapçığı da dahildir. Kırmızı renkli çanta, içindekileri düzenli tutmanızı sağlayan fermuarlı yapısıyla dikkat çeker. Türkiye'de üretilen bu kapsamlı set, acil durumlara hazırlıklı olmanız için gerekli temel malzemeleri bir arada sunar. İçeriğindeki not kağıdı, kalem, çakmak ve kibrit gibi pratik malzemeler, olası acil durumlarda iletişim ve aydınlatma ihtiyaçlarınızı karşılar.

hala 1 stok var

1800 TL oldu 199 'a bir tane aldım teşekkürler

Neye dayanarak bunu söylüyorsun merak ettim
Bina yıkılmaz ise zaten ayakkabı bile giyemiyorsun direkt kaçıyorsun bina yıkılmazsa yaralanmada olmuyor çok büyük ihtimal. Bina yıkılırsa sağ kalma ihtimali çok çok düşük. Enkaz altından kurtulanlari haberlerde görüyoruz ama buzdağinin görünen kısmı çoğu binada hiçbir canlı kurtulan olmuyor. Kurtulsa bile bir boşluğa denk gelse bile deprem çantasının yanında olmasi yine çok düşük ihtimallerden. Yani powerbank ve dudukten başka hiçbirsey ise yaramıyor. Çok kötü bir durum.

Bina yıkılmaz ise zaten ayakkabı bile giyemiyorsun direkt kaçıyorsun bina yıkılmazsa yaralanmada olmuyor çok büyük ihtimal. Bina yıkılırsa sağ kalma ihtimali çok çok düşük. Enkaz altından kurtulanlari haberlerde görüyoruz ama buzdağinin görünen kısmı çoğu binada hiçbir canlı kurtulan olmuyor. Kurtulsa bile bir boşluğa denk gelse bile deprem çantasının yanında olmasi yine çok düşük ihtimallerden. Yani powerbank ve dudukten başka hiçbirsey ise yaramıyor. Çok kötü bir durum.
aynen deprem çantası bina dışına çıkılabilindiyse anlamlı.
maraş depreminde bina sallanırken 2-3 çanta hazırlayıp çıkmıştık evden.

Neye dayanarak bunu söylüyorsun merak ettim
o panik halinde zaten evden nasıl çıktığının farkında bile olmuyorsun, çantayı al çık falan gelmez hiç aklına yani. Sağ çıkarsan işine yarar ama enkaz altında kalırsan kurtulma şansın çok düşük maalesef... Annemde panik atak var depremlerde kitlenir kalır mesela dürttüğümde haberi olursa olur yoksa sıkntı.

Girişte fortmanto tarzı bir yer olursa çıkarken hızlıca belki ama onu almayı aklına getirene kadar iş işten geçiyor ya da arabaya atıcan oda araba varsa

Bedava dağıtılması gereken şey için indirim koşturuyoruz

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,231,575
Üyeler
200,720
Son üye
hamlekpss

Geri