❌İndirim Bitti! Lenovo Legion Qd-OLED 27 İnç Monitör 240hz 19.950tl

G5 ten iyi glossy bu ama evet g5 rakibi
Çokta detaylı bakmadım monitöre. Denk geldide bana 10sn geçmemiştir direk açtım çok incelemeden. Ucuz değilse kapatırım, ucuzsa kaçırmasınlar mantığında. 300cd falan şuan bence en F/P oled konumunda. Burn-in muhabbeti dediğin gibiyse kötü bir durum. Sadece Pro modellerinemi burn-in garantisi veriyor ?
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

anladım hocam peki g6 bu konuda iyi mi?
Oda mat panel.

Çokta detaylı bakmadım monitöre. Denk geldide bana 10sn geçmemiştir direk açtım çok incelemeden. Ucuz değilse kapatırım, ucuzsa kaçırmasınlar mantığında. 300cd falan şuan bence en F/P oled konumunda. Burn-in muhabbeti dediğin gibiyse kötü bir durum. Sadece Pro modellerinemi burn-in garantisi veriyor ?

Oda mat panel.
benim odamin arkası tamamen cam oled tv de bile pencereyi izliyordum genel olarak. Odanın ışığını kontrol etmek için perde aldım fakat hep karanlıkta kalmakta iyi olmuyor benim için en mantıklısı mat panel diye düşünüyorum g6 nin mat kaplamasına iyi diyorlar.

anladım hocam peki g6 bu konuda iyi mi?
Yok

Oda mat panel.
200nit sdr parlaklığı var Lenovo 27q-10 da Peak1000 modu yok. Trueblack400 de karşılamıyor. Pro da Trueblack400, Peak1000, 250nit sdr ve dolby vision gibi ıvır zıvır şeyler var

Lenovo 27q-10 ile AOC q27g41zdf rakip

benim odamin arkası tamamen cam oled tv de bile pencereyi izliyordum genel olarak. Odanın ışığını kontrol etmek için perde aldım fakat hep karanlıkta kalmakta iyi olmuyor benim için en mantıklısı mat panel diye düşünüyorum g6 nin mat kaplamasına iyi diyorlar.
Senin kullanımında bayağı problem olur mat olmayan panel kullanman. O kullanımda bende mat alırım.

Mat alacaksan woled al lg 27gx700a b gibi

Samsung almanın manası yok en ufak ışıkta morarıyor polarizer yokken ekran Mosmor iken mat olmanın bir avantajı kalmıyor

Yok

200nit sdr parlaklığı var Lenovo 27q-10 da Peak1000 modu yok. Trueblack400 de karşılamıyor. Pro da Trueblack400, Peak1000, 250nit sdr ve dolby vision gibi ıvır zıvır şeyler var

Lenovo 27q-10 ile AOC q27g41zdf rakip
Kendi sitesinde 300cd demiş valla onun yalancısıyım :D Yani aoc ve g5 yerine bunu alırım. Ama type-c portu, ve hoparlör yok. Bence 20k'lık monitör için önemli eksiler.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,231,891
Üyeler
200,802
Son üye
nsfw

Geri