5 dk önce açtım konusunu. Tam bütçende bir ürünRyzen 9 9900x işlemci için 2 slot m2 yeter 2 slot ramde yeterli olur 4 e ihtiyac yok 8-9k bandında hangi anakart önerirsiniz.
www.itopya.com
asrock sorunları çözdüm desede yine işlemci yanmaları yaşanıyor risk alamam hocam5 dk önce açtım konusunu. Tam bütçende bir ürün
![]()
NZXT N7 B850 8000MHz(OC) DDR5 Soket AM5 WIFI6E M.2 HDMI Beyaz ATX Anakart | ITOPYA
NZXT N7 B850 8000MHz(OC) DDR5 Soket AM5 WIFI6E M.2 HDMI Beyaz ATX Anakart En iyi fiyat seçenekleri ile N7-B85XT-W1 ITOPYA'dawww.itopya.com
anakart asrock değil ki?asrock sorunları çözdüm desede yine işlemci yanmaları yaşanıyor risk alamam hocam
garanti ile biraz uğraşmak yormaz derseniz olabilir aslında ama yinede siz bilirsiniz hocamÜreticisi asrock hocam
Yerinde olsam bu fiyata risk alınır hocam, her asrock yanacak diye bir şey yokasrock sorunları çözdüm desede yine işlemci yanmaları yaşanıyor risk alamam hocam
Ice kalbimden vurdu 6 taksit varmış galiba onu alacağım. Ondan önce düşündüğüm model buydu hocam bi bakarsan 9 taksit oluyordu.Yerinde olsam bu fiyata risk alınır hocam, her asrock yanacak diye bir şey yok
istemiyorsan bu modeller var bütçende
Bir üstteki yanıtta olan 8.2k ya gigabyte ile sizin dediğiniz arasında kaldım. Hız aşırtma vs yapmam ama 2k farka değer mi kararsız kaldım.Bütçe olarak biraz daha çıkabilirseniz tavsiyem tuf b850-plus ıı modeli olurdu 17 faz yapısı var