CPU 100dereceyi Gördü Soğutucu Lazım

Reaksiyon skoru
63
eft oynuyoduk bi anda 100ü gördük patlıyoduk. Stok fan kullanıyorum ve termal macun yok. Termali yenilicektim bi baktım o yetmez dediler kule tipi fan bakıyodum çok para harcatmadan max verimli ne yada neler almalıyım

1 yıl 100 derece kullandım bir sorun olmadı i3 9100f ( mantıklı değil tabii)

Termal macun nasıl yok?Stok fanı söküp termal macunu temızleyıp gerı mı taktın

bütçe belirtilmemiş ama phantom spirit alabilirsiniz f/p
ya işte çok harcamak istemiyorum ne olsa diye bakınıyorum
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

bütçe belirtilmemiş ama phantom spirit alabilirsiniz f/p
stok yok

Termal macun nasıl yok?Stok fanı söküp termal macunu temızleyıp gerı mı taktın
termal macunu hiç yenilemedim aldığımdan beri işte kalmamıştır

Bunu alırsan pakette macun olduğundan termal macun masrafından da kurtulursun. Güzel model üzmez

ya işte çok harcamak istemiyorum ne olsa diye bakınıyorum

stok yok

termal macunu hiç yenilemedim aldığımdan beri işte kalmamıştır
ben noctua kullanıcısıyım stok kontrol etmedim kusura bakmayın ama ikinci elde bulabilirsiniz sahibinden face grublarından çift fanlı 1300 1500 civarı

ikinci el ve şu çinden dümenden markalardan almam attığınız asassin fiyatı güzelmiş o civarda bi kaç tane daha thermalright modeli var onlar nasıl

Bunu alırsan pakette macun olduğundan termal macun masrafından da kurtulursun. Güzel model üzmez

1785879275079.webp

ikinci el ve şu çinden dümenden markalardan almam attığınız asassin fiyatı güzelmiş o civarda bi kaç tane daha thermalright modeli var onlar nasıl

Alıntıyı görüntüle
120 mm’likler içindeki en iyi fiyatlı olanı attım. Bundan bir tık daha iyi olanı 6 borulu o da 1500 civarı

ısı iletimini sağlayanlardan birisi termal macun , kullanmamak nasıl bir saçmalık ?
MX4 MX6 gibi bir termal macun alsan stock fanla yine ortalama bi 10 15 derece fark ettirebilir. (0 macun varsa)

Ortalam 1000tlye alacağın bir kuletipi işini rahatlıkla görür.

Geri