Gigabyte RX 5600 XT Windforce Oc Sıcaklık Değerleri

umt900

80+
Reaksiyon skoru
0
gigabyte rx 5600 xt windforce oc ekran kartını kullanıyorum oyunlarda sıcaklık 80 bazen 85i buluyor macun ve bakımlarını yaptım. Sizce degerler normal mi yoksa undervolt gerekir mi. Nasıl bir undervolt yapmalıyım bu konuda pek fikrim yok.

Hotspot kaç ? fanlar kaç devirde ?

Hotspot 89 92 arası gelip gidiyor fanlar kaç devirde bilmiyorum 85 dereceye geldiğinde %100 çalışacak şekilde ayarlamıştım.
furmak 2 de fanların devir hızı gözükür hem de ekran kartı için test yapmış olursunuz bence test yaparak daha doğru sonuca ilerleriz

normalin bi tık üstü değerler kullandığın kasanın hava akışı önemlı ve akvaryum tipi kasa kullanıyosan normal sıcaklıklar kullandığın termal macunun k/w değeri çok önemli 10 k/w ve üzeri bi termal macun öneririm gigabytın windforce gerçekden iyi bi seri değil

normalin bi tık üstü değerler kullandığın kasanın hava akışı önemlı ve akvaryum tipi kasa kullanıyosan normal sıcaklıklar kullandığın termal macunun k/w değeri çok önemli 10 k/w ve üzeri bi termal macun öneririm gigabytın windforce gerçekden iyi bi seri değil
Gamepower eclipse marka kasa kullanıyorum macunu olarak maxtor ctg8 kullandım

Geri