❌İndirim Bitti! Razer Deathadder V3 Pro Oyuncu Faresi 4450 TL

Bu paraya bu 8k doungleı ile satılıyordu amazonda ama siyah renkti.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

eliniz fazla büyük değilse death adder v3 hyperspeed almanizi tavsiye ederim daha iyi ve daha uygundu fiyatı
Hyperspeed pilli model olduğundan bence bataryalı marka/model tercih etmek pille uğraşmaktansa .

Benzer paralara Viper düşüyor sık sık, en azından onu bari bekleseydiniz 2 tane çekmek için..

Pilli değil şarjlı pilli olan farklı bir model
O model pilli.
Edit: Viper sandım modeli. Pilli olan Viper.

Son düzenleme:
Hyperspeed pilli model olduğundan bence bataryalı marka/model tercih etmek pille uğraşmaktansa .
Kullandığım mouse

Benzer paralara Viper düşüyor sık sık, en azından onu bari bekleseydiniz 2 tane çekmek için..

O model pilli.
Ya benim onerdigim sarjlı pilli değil. Hyperspeed kablosuz teknolojisinin adı. Genelde adında X olanlar pilli oluyor

Ekler

• 1000192615.webp
    1000192615.webp
    1.4 MB · Hit: 20

2500e almistim biraz fiyatı artmis yine duser 3lere alınır

Kullandığım mouse

Ya benim onerdigim sarjlı pilli değil. Hyperspeed kablosuz teknolojisinin adı. Genelde adında X olanlar pilli oluyor
Benim aklım Viper'a gitti, evet doğru.

O model pilli.
Viper daha küçük galiba. Bize büyük sağ el mousu lazımdı. Siz daha iyi bilirsiniz. Ben çok oyuncu sayılmam. Valorant atarım arada. :)

Viper daha küçük galiba. Bize büyük sağ el mousu lazımdı. Siz daha iyi bilirsiniz. Ben çok oyuncu sayılmam. Valorant atarım arada. :)
Viper küçük el mouse'u değil, tersine büyük ellere uygun bir mousetur.
Deathadder'dan çok az daha sırt kamburu alçaktır.

Muadili ürünler mevcut, razerin fiyatının genel olarak her ürünlerinde fazla olduğu malum buna sebep olan 2 başlıca faktör birincisi yıllardır sürdürdüğü marka adı ve ürünlerinde kullandığı sensörlere diğer markalara kıyasla ilk ulaşabilir olması. ATK A9'un fiyat performans olduğunu düşünüyorum. kendim zamanında razer cobra pro mouse aldım yaklaşık 4-5 senedir kullanıyorum hala sapasağlam fakat fiyatının fazla olduğunu düşünüyorum.

scrool problemi yaşadım bende bir süre sonra can sıkıyor en kısa zamanda değiştireceğim garanti hiç bir şey yapmadı

Aralık ayında 4300e 8K dongle versiyonunu almıştım amazondan hala kullanıyorum, herhangi bir problemle yaşamadım henüz, şarjı yaklaşık 1 hafta gidiyor 1-2 saate de %100 şarj oluyor. 8K kullanılmıyor zaten gereksiz bir özellik ama ben önerebilirim bu fareyi diğer arkadaşların aksine. Scroll'u hayvan gibi kullanmayacaksa hemen bozulacağını düşünmüyorum

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,231,870
Üyeler
200,799
Son üye
Mustafanig

Geri