60-65k Bütçeyle Bilgisayar Toplama Tavsiyeleri, OEM mi? Toplama mı?

Reaksiyon skoru
0
Bütçe
65000
60 65 k bütçem var ilk kasa toplayışım olucak oem sistemleri özelleştirip mi almalıyım yoksa teker teker parça toplayıp herhangi bir yerde montajını mı yaptırmalıyım

Sitelerde gördüğüm kadarıyla aşağı yukarı bu fiyata 5060 , r5 7500F... özellikli sistemler var, kararsız kaldım tecrübeli arkadaşlar fikir verirse çok sevinirim

Tam 1 ay sonra almayı düşünüyorum. Yazılım için kullanacağım ve oyun performansındada beni üzsün istemiyorum cs valo lol fivem gibi oyunları oynamayı düşünüyorum.

Son düzenleme:
bence bir kaç özelleştirme ile süper oluyor işlemcisi epey güçlü cs de asla üzmez ama 7500f için aynı şeyi diyemicem tabi ki senin beklentinin ne olduğuna da bağlı bu sistemlerin game test videolarını izleyip karar verebilirsin.

bence bir kaç özelleştirme ile süper oluyor işlemcisi epey güçlü cs de asla üzmez ama 7500f için aynı şeyi diyemicem tabi ki senin beklentinin ne olduğuna da bağlı bu sistemlerin game test videolarını izleyip karar verebilirsin.
bende bu işlemci olmasını çok istiyorum 7500fdense üstüne biraz daha koyup bunu istiyordum fakat şuan stoğu bitmiş 1 ay sonra alacağım bakalım umarım yenilenir veya daha iyi bir sistem denk gelir teşekkür ederim cevap verdiğin için

sadece kasa mı 65k

bende bu işlemci olmasını çok istiyorum 7500fdense üstüne biraz daha koyup bunu istiyordum fakat şuan stoğu bitmiş 1 ay sonra alacağım bakalım umarım yenilenir veya daha iyi bir sistem denk gelir teşekkür ederim cevap verdiğin için
İşlemci tabanlı oyunlar oynicaksanız Ramlerin cl değerlerine dikkat edin AAA oyunlarda bir performans kaybı olmaz ama CS,Valorant gibi işlemci tabanlı oyunlarda biraz performans kaybı olabiliyor. cl30-36 arası almaya çalışın.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,231,694
Üyeler
200,750
Son üye
yecars

Geri