AMD Wattman Hatası

Attığın ss den yola çıkarak bu kartı böyle kullanıyorsan yada böyle kullanmayı çalışıyorsan pc kullanmayı sal bence ( max amd boklayıcı mp4) game clock 2300 olan kartı 2600 a çekeyim voltajıda fulliyim hop oc oldu olmuyor ekran kartı oc etmek o kadar başit bir şey değil elindeki kart kaç mhz ile optimum çalışır ilk onu bi araştır amd boklamadan önce .
2 olarak max fan deviri %30 , sesten rahatsız oluyorsan biraz saksıyı çalıştır elindeki aleti kullanmayı oc uv etmeyi öğren max 30 fan devriyle girdiğin ayarlarda kart çok ısınır .
3. Olarak bu kadar boktan ve iş bilmezce ayarlar yapan birinden beklendiği gibi anca aleti suçlarsınız siz herzaman iyi bilinçli kullanıcısınız amd klasik abi bu yıldada watman verir çöker amd kötü abi biz işbilmez hamamböcekleri değiliz amd kötü
Kral adam watman diyor sen ne anlatıyorsun :D uzun zamandır amd fanboyu görmemiştim iyi geldi vallaha

hocam bu kadar ağır yorum yapmanı anlamış değilim youtubeda araştırmalar sonucu böyle yaptım eski haline geri döndürdüm
Ama sen kartın sana vaadetmegi bir şey yapmışsın ve watman hatası aldığını söylemissin Eğer stock halde oluyorsa amenna ama yok oc yaptım undervolt yaptım oldu diyorsan o başlığı değişip nasıl undervolt yaparım gibi başlık seçmelisin
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Kral adam watman diyor sen ne anlatıyorsun :D uzun zamandır amd fanboyu görmemiştim iyi geldi vallaha
Adam, mhz arttirmis, undervolt yapmış, memory clock ayarları ile oynanmış. Ne desin?

Ama sen kartın sana vaadetmegi bir şey yapmışsın ve watman hatası aldığını söylemissin Eğer stock halde oluyorsa amenna ama yok oc yaptım undervolt yaptım oldu diyorsan o başlığı değişip nasıl undervolt yaparım gibi başlık seçmelisin

Adam, mhz arttirmis, undervolt yapmış, memory clock ayarları ile oynanmış. Ne desin?
Bu kadar gerilmesi komiğime gitti :D Konu sahibi psuya bakmaya üşeniyor çok kafaya takmamak lazım

Sadece rainbow da oluyorsa oyunla ilgili bir hata olabilir. Oyunu silip yeniden yüklemeyi denediniz mi

230 watt ise sistemin çalışması bile mucize bu arada, detaylı model belirtebilirsiniz daha iyi olur
hocam cok pardon ODIN 2 0750 yazıyor

Bu kadar gerilmesi komiğime gitti :D Konu sahibi psuya bakmaya üşeniyor çok kafaya takmamak lazım
hocam kasa modelim biraz değişik oldugu icin tornavida lazımdı şimdi bakabildim ODIN 2 0750 yazıyor

hocam kasa modelim biraz değişik oldugu icin tornavida lazımdı şimdi bakabildim ODIN 2 0750 yazıyor
En sevdiğim amd sistemde kullanılan psu!!!!

Sana zahmet Bi psuya bak dostum erinme

Gizli saklı bir şey değil madem konu açtınız söyleyiniz biz de ona göre bakalım, bu hatalar ya yazılımdan ya gpu Dan yada psudan yapar

O psu gayet yeter o ekran kartına normalde. Ayarları arkadaşların dediği gibi normale çekip denedin mi?
Yetmesi problem değil psu kalitesiz ximatek mi ne markası muhtemelen D tier

Dostum stock ayarlara kullanmana bak yada deneye deneye bulacaksın denerken bol bol driver hatası siyah ekran hatası alacaksın bu normal. Sana tavsiyem güzel bir kaliteli psu al

Amd fanboyumu ? Ben iş bilmez insanlardan sıkıldım kendin diyorsun adam psu sunu bilmiyor yaptığı ayarlar akıl kârı değil, adam amd bokluyor ben tepki gösterincede öğöğöğ sen fanboysun diyorsun bu kadar iş bilmez olunup elindeki mala bok atamazsın

En sevdiğim amd sistemde kullanılan psu!!!!
hocam sizlere kısacası sistemimden bahsedeyim sizde yardımcı olursanız cok iyi olur rx 6800 16g z trıo msi ryzen 5 7500f 32gb ddr5 ram a620m-e pro maks frenaks hızı voltaj gpu güc min frekansı kac olmalı ?

Yetmesi problem değil psu kalitesiz ximatek mi ne markası muhtemelen D tier

Dostum stock ayarlara kullanmana bak yada deneye deneye bulacaksın denerken bol bol driver hatası siyah ekran hatası alacaksın bu normal. Sana tavsiyem güzel bir kaliteli psu al
E+ diye gördüm ama bilmiyorum :D Ne kadar kalitesiz olsa da sorun psu değil yaptığı ayarlar muhtemelen

Amd fanboyumu ? Ben iş bilmez insanlardan sıkıldım kendin diyorsun adam psu sunu bilmiyor yaptığı ayarlar akıl kârı değil, adam amd bokluyor ben tepki gösterincede öğöğöğ sen fanboysun diyorsun bu kadar iş bilmez olunup elindeki mala bok atamazsın
dostum ben amd boklamadım ki sadece bilmedigim için yardım istedim ?

hocam sizlere kısacası sistemimden bahsedeyim sizde yardımcı olursanız cok iyi olur rx 6800 16g z trıo msi ryzen 5 7500f 32gb ddr5 ram a620m-e pro maks frenaks hızı voltaj gpu güc min frekansı kac olmalı ?
O psuyu değiş dostum Bütçen varsa öncelikle

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,231,949
Üyeler
200,807
Son üye
bayfel

Geri