İpad Air M3 - 24.999tl Outlet

• Ürünler, 2026 yılının Mart ayına kadar garanti kapsamındadır. Garanti süresi değişkenlik gösterebilir.
Bu yazıyı gördükten sonra kaçmak istedim. 2 yılı aşmış tablet. Bu sebeple ciddi anlamda yitik olabilir. Heleki sıfır fiyatıyla aradaki uçuruma bakılırsa baya bi hırpalanmıştır.

• Ürünler, 2026 yılının Mart ayına kadar garanti kapsamındadır. Garanti süresi değişkenlik gösterebilir.
Bu yazıyı gördükten sonra kaçmak istedim. 2 yılı aşmış tablet. Bu sebeple ciddi anlamda yitik olabilir. Heleki sıfır fiyatıyla aradaki uçuruma bakılırsa baya bi hırpalanmıştır.
Hocam 2025 de çıkmadı mı tablet? Açıklama kısmı hatalı sanki..

Hocam 2025 de çıkmadı mı tablet? Açıklama kısmı hatalı sanki..
Ön dağıtım ürünü bu 3N671ZM/A seri bilgisine bunu yazmışlar. Muhtemelen demo ürün olarak 1 yıl tezgahta beklemiş o zaman. sonrasında da böyle satışa çıkmış. Bu tarz ürünler çoğu zaman 1 yıl garanti ile sunuluyor. Dediğiniz gibi ilk çıkış zamanında olan mart 2025 zamanlarında deneme ürünü olarak tezgahlara girmiştir. Durum düşündüğümüzden bile kötü olabilir.

Ben gürgençler outlet m4 air almıştım. Bana da garantisi böyle az yazıyodu ama ben açınca başladı garantisi, pil döngüsü 100 civarıydı. Kozmetik tertemizdi sıfır gibiydi, hatta nasıl kullanıldığını anlamadım çünkü ufak da olsa hiç hata yoktu.

Ben gürgençler outlet m4 air almıştım. Bana da garantisi böyle az yazıyodu ama ben açınca başladı garantisi, pil döngüsü 100 civarıydı. Kozmetik tertemizdi sıfır gibiydi, hatta nasıl kullanıldığını anlamadım çünkü ufak da olsa hiç hata yoktu.
Hocam teşekkür ederim bilgi için. Kaça almıştınız? 25’e bu alınır mı?

küçük çocukların içinden geçtiği bir tablet

Outlet alacağınıza 2. El alın daha iyi en azından 1 kişi ellemiş olur

Ben iPad klavye almıştım afedersiniz bk gibi gelmişti. Pislik içinde heryeri aşınmış. Bazı arkadaşlara da tertemiz gitmişti

hala stokta gözüküyor alsak beğenmesek iade süreci nasıl oluyor outlette bilgisi olan var mı ?
bunu alacağına tab s11 al
ekranı kötü hoparlörü kötü pili kötü kalem desen pahalı bir tek işlemcisi iyi almaya değmez
ipad alacaksan ipad pro al

Geri