Ekran Kartım Çok Isınıyor

seb acmican garantiye vercen
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

nasıl yok hocam bu güne kadar elime kac kart gecti 5060 bu yani daha kac yıllık da buesicaklik
Nasıl oluyor hocam
Geminiye sordum satıcının belirlediği sınır içerisinde olduğu için bir sey yapmadan geri gönderirler dedi

Son düzenleme:
Nasıl oluyor hocam
Geminiye sordum satıcının belirlediği sınır içerisinde olduğu için bir sey yapmadan geri gönderirler dedi
hocam inan 0 bilgisayarım hiç olmadı en ufak fikrim yok arkadaşlar görürse yardımcı olacaklardır eminim ben sadece duyduğum şeyi paylaşmak istedim garanti bitmeye yakınsa ac gitsin ben 4060ti karta knedim yaptim bakımı

Nasıl oluyor hocam
Servise göndersen geri gelir muhtemelen, sana sıcak gelebilir ama çok normal karşılamasam da normal sınırlar içerisinde sıcaklıklar. Yapabileceğin bir şey var o da biraz araştırma yaparak karta undervolt yapmak. Bu sayede 65 70 derece bantlarına gelirsin diye düşünüyorum. Ama bunu yapmak zorunda değilsin çünkü kart sorunlu denecek sıcaklıklarda çalışmıyor.

Son düzenleme:
Oda 34 35 derece falanken yaptım bi 10 dk boyleydi yani bi sorun yok degil mi
Sıcaklığı tahmin mi ediyorsun yoksa termometre mi var ? Eğer dediğin gibi ortam sıcaklığın oysa soğuk çalışıyor hatta. Vram sıcaklığın 62 ve 77 derece gpu. Ne istiyorsun bilmiyorum ama çok iyi değerler. Yani daha fazla üstüne gitme. Gayet temiz çalışıyor işte.

hocam inan 0 bilgisayarım hiç olmadı en ufak fikrim yok arkadaşlar görürse yardımcı olacaklardır eminim ben sadece duyduğum şeyi paylaşmak istedim garanti bitmeye yakınsa ac gitsin ben 4060ti karta knedim yaptim bakımı
Daha 2.5 yılı var

Sıcaklığı tahmin mi ediyorsun yoksa termometre mi var ? Eğer dediğin gibi ortam sıcaklığın oysa soğuk çalışıyor hatta. Vram sıcaklığın 62 ve 77 derece gpu. Ne istiyorsun bilmiyorum ama çok iyi değerler. Yani daha fazla üstüne gitme. Gayet temiz çalışıyor işte.
Hocam diyarbakırda yaşıyorum ve hava öğle saatlerinde 42 43 derece oluyor odamda klima yok masamdan dolayı kasayı ayaklarımın yanına koydum sıcaklık 78 80 arası değişiyor furmarkta odam da bi kac derece 35 derece falan oluyordu termometre ile olcmustum bu kasanın yanın bakmadim internette ayni kart ile 70in üstünü görmediklerini söylemişler benimki de o kadar ısınınca fazla geldi

Son düzenleme:
Hocam diyarbakırda yaşıyorum ve hava öğle saatlerinde 42 43 derece oluyor odamda klima yok masamdan dolayı kasayı ayaklarımın yanına koydum sıcaklık 78 80 arası değişiyor furmarkta odam da bi kac derece 35 derece falan oluyordu termometre ile olcmustum bu kasanın yanın bakmadim internette ayni kart ile 70in üstünü görmediklerini söylemişler benimki de o kadar ısınınca fazla geldi
22 derecede test ediliyor ortalama. Sen kıyas yap bu derecede fazla mı az mı diye.

O sıcaklıkta aşırı normal. Problem yok

seb acmican garantiye vercen

nasıl yok hocam bu güne kadar elime kac kart gecti 5060 bu yani daha kac yıllık da buesicaklik
Bir kere her kart aynı olmaz, ortamlar değişik modeller değişik

Daha 2.5 yılı var

o sıcakta normal
ben sırf o yüzden giriş model almadım tepe model aldım

Giriş model, normal

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

Forum istatistikleri

Konular
1,231,701
Üyeler
200,750
Son üye
İbrahimaygrd

Geri