❌İndirim Bitti! Gamepower Nama Kablosuz Mekanik Klavye ₺1699

darktower

80+ Silver
En İyi Cevap
4
Reaksiyon skoru
1,126
Ürünün fiyatını ₺3000 çıkarmışlar, kupon duruyor ama ₺2500 ben bu ürünü almazdım. Alüminyum kasa denilen yer teflon tava gibi geniş ve köşeleri pürüzlü, RGB ve renkleri kötü. Keycapslerin konumlanması bir garip, sanki ters takılmış gibi ve yükselti kısmı pilin boyutuna göre sınırlandırılmış, bu yüzden eğimli klavyeye alıştıysanız konforsuz. Firmaya tavsiyem alüminyum bir sattırma hilesi değildir, hafif, RGB gereksiz yerleri kaldırılıp (etrafındaki RGB gerek yok, kablosuz olduğundan pil tüketiyor) tuşları ışık geçiren ve dışı alüminyum kaplama ama hafif bir kablosuz klavye yapabilirsiniz. Yani ₺3000 8000 MAh kablosuz ve ses yalıtımı iyi klavyeler var. Rakiplerinize göre marka değeriniz geride, biraz akıllı davranın.

Ürüne özel Trendyol üzerinde ₺500 kupon var. Büyük enter, tuşları ışık geçirmiyor. Satın alacaklara RGB kapatmalarını öneririm.

1000007878.webp

Son düzenleme:
Klavyenin kalitesi verdiği kalite hissi tartışmasız bu paraya alınabilecek belki de en iyisi. Tek eksiği tuşların saydam olmaması. Rgb var ama tuşların yerini bilmiyorsan karanlıkta anca monitör ışığıyla görebilirsin.
Böyle bir klavye yapıyorsun tuşlar saydam değil çok saçma değil mi ya saydım istemeyen müşteriler mi var acaba tuhaf

Böyle bir klavye yapıyorsun tuşlar saydam değil çok saçma değil mi ya saydım istemeyen müşteriler mi var acaba tuhaf
Kas hafızası oluşmuş ve klavyeye bakmadan on parmak yazabilen kişiler tercih edebiliyor. Işıklandırma da genelde görsellik/süs/ambians amaçlı aydınlatmadan ziyade. Bir kısım da trend olduğu için alıyor on parmak yazamasa da.

bu fiyata gamepower alınmaz. daha iyi red switch klavyeler var ajaz, redragon vs. ben manyetik switch istedim gaempower aldım piyasaya göre de ucuza buldum 1.7kya çektim elime aldım dün.

bu paraya daha iyi klavyeler alabilirsiniz bence
Yağlanmış switch, alüminyum kaplama ve iç yalıtımda 1-2 içerik bu bütçede yok ya. İhtiyaç varsa indirim güzel.
bu fiyata gamepower alınmaz. daha iyi red switch klavyeler var ajaz, redragon vs. ben manyetik switch istedim gaempower aldım piyasaya göre de ucuza buldum 1.7kya çektim elime aldım dün.
Redragon %60 kullandım yay sesi ve çift basma sorunlu switchlerle geldi. Redragon bir ara o bütçede hiç klavye olmamasının ekmeğini yemiş bir ürün. Çoğu modelini Türkiye pazarına sokmuyor bile, Gamepower ve Rampage bile Redragon'dan daha değerli görüyorum. Yerelde tavsiye etmemeye çalıştığım sayılı firmalardan. Çok fazla satış yapmasına rağmen Türkiye pazarını değerli görmüyor.

Keza ₺0-1500 arası %60 çoğu klavyeden uzak durulmasını tavsiye ederim. Yerine manyetik switchli Gamepower, Aula falan almak daha mantıklı ki %60 civarında o tarz klavyeleri o bütçelere alabiliyorsunuz. MageGee de farksız sayılmaz, daha az önerildiğinden inceleme vb. fazla yok. Zaten neredeyse %90 benzer tasarımları var, benzer fabrikalardan çıkan ürünler. Burada ürün içeriğindeki switch ve fiyata göre kalitesinde bitiyor iş, attığınız klavyeler Nama'dan içerik olarak daha ileride değiller.

Gamepower'ı ben de çoğu üründe önermem mesela, ama bu fiyata o saydığınız ürünlerden iyi. Ajazz renkli olan modelinin keycapsleri güzeldi, ama o da giriş seviyesi yani.

Yağlanmış switch, alüminyum kaplama ve iç yalıtımda 1-2 içerik bu bütçede yok ya. İhtiyaç varsa indirim güzel.

Redragon %60 kullandım yay sesi ve çift basma sorunlu switchlerle geldi. Redragon bir ara o bütçede hiç klavye olmamasının ekmeğini yemiş bir ürün. Çoğu modelini Türkiye pazarına sokmuyor bile, Gamepower ve Rampage bile Redragon'dan daha değerli görüyorum. Yerelde tavsiye etmemeye çalıştığım sayılı firmalardan. Çok fazla satış yapmasına rağmen Türkiye pazarını değerli görmüyor.

Gamepower'ı ben de çoğu üründe önermem mesela, ama bu fiyata o saydığınız ürünlerden iyi. Ajazz renkli olan modelinin keycapsleri güzeldi, ama o da giriş seviyesi yani.
hocam her markanın rezil ürünü vardır redragon bana göre son çaredir çünkü giriş seviyesinde alınabilineceklerden. gamepowerın da her ürünü iyi dseğil tirus iyi çıktı mihawk kulaklık iyi çıktı. bir tane sıvı soğutucusu kullanmadım ama hoşuma gişdiyor. keşke her yerine logolarını basmasalar

hocam her markanın rezil ürünü vardır redragon bana göre son çaredir çünkü giriş seviyesinde alınabilineceklerden. gamepowerın da her ürünü iyi dseğil tirus iyi çıktı mihawk kulaklık iyi çıktı. bir tane sıvı soğutucusu kullanmadım ama hoşuma gişdiyor. keşke her yerine logolarını basmasalar
Redragon giriş seviyesinde bence hiç tercih edilmemeli, hatta o fiyatlarda dediğim gibi ₺1200-1300 Gamepower manyetik sattı, manyetik switch'de çift basma ve yay sesi sorunu daha az yaşanıyor. Gerçi çift basma mıknatıstan dolayı yaşanmıyor bile. Tek dezavantajı hotswap değildi diye hatırlıyorum.

Bu ürün de kablosuz, alüminyum kasa ve yağlanmış switch. Ben de mekanik çok tercih etme taraftarı değilim. Ama bu özelliklere göre fiyatı iyi.

Ama ₺1000-1500 arası membran veya varsa manyetik giriş seviyesi bir ürün alırım. Zaten %60 tercihim değil, ama Redragon'un genç Valorant'çı arkadaşlar tarafından gereksiz yüceltildiğine inanıyorum. Yani Gamepower, Rampage ve Monster kafasında iş yapıyordu. Tek farkı %60 klavyeleri Türkiye pazarına ilk sokan firmalardan olması.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

Forum istatistikleri

Konular
1,232,230
Üyeler
200,872
Son üye
furkanztrk1

Geri