Topladığım RTX 5070 Ti Sistemin Son Haline 10 Üzerinden Kaç Verirsiniz

Tek beğenmedim kısım 5080 almak varken 5070ti satin alman olmuş.
Kasa zevk göreceli ama PSU ile beraber baktığımda bı tik pahalı geldi bana. SSD ile ram şuan da iyi fiyat diyebilirim anakart marka tercih ettiğini görüyorum ama x870 de alınabilir mis
7k fark vardı alamadım maalesef

Yani sahsen ben olsam RTX 5070TI almazdim

Mesela RTX 5070TI Asla ama asla almazdim tamamen para israfi yani RTX 5070 35K dan baslarken 5070TI 55K'dan basliyor ve asli kotu tarafi keske onu alacagina abdullah abi sifir ayarinda garantili RTX 5080'ni 58K ya sattiyordu forumda kullanamdigi urunelri elden ciakrirken keske onu alsaydin bari (yani kotu marka da degildi msi guzel ozel bir seirisi idi vs.)

Ayrica mini-ATX kasada bence alinamz ama tabi bu kisisel zevk bir sey diyemem

PSU gelince bu markayi daha once duymustum ama ne yaptigini veya ne oldgunu bilmiyorumdum az once bi arastirdim ama tier A veya B zaten bu psu asil endiselendigim nokta disbiratoru gercekten bir sorun oldugunda ilgilenir ve cozer mi yoksa kullanici hatasi diyip gecen kotu disbiritorlerden mi orasi supheye dusururdu beni

yani genel oalrak guzel ama bence 5070Ti alinmaz parasini hak etmemis

Mesela RTX 5070TI Asla ama asla almazdim tamamen para israfi yani RTX 5070 35K dan baslarken 5070TI 55K'dan basliyor ve asli kotu tarafi keske onu alacagina abdullah abi sifir ayarinda garantili RTX 5080'ni 58K ya sattiyordu forumda kullanamdigi urunelri elden ciakrirken keske onu alsaydin bari (yani kotu marka da degildi msi guzel ozel bir seirisi idi vs.)

PSU gelince bu markayi daha once duymustum ama ne yaptigini veya ne oldgunu bilmiyorumdum az once bi arastirdim ama tier A veya B zaten bu psu asil endiselendigim nokta disbiratoru gercekten bir sorun oldugunda ilgilenir ve cozer mi yoksa kullanici hatasi diyip gecen kotu disbiritorlerden mi orasi supheye dusururdu beni

sence yazmadım mı sanıyorsun kanka kaç saat bekledim yazmayınca boş verdim

şu an istesemde bu modeli alamazdım zaten hem stok yok oldu bi anda her yerde bitmiş abdullah abi ye yazdığımda saat sabah 10 du 15:00 a kadar bekledim sonra alayım dedim 5070ti yı aldım 1 2 saat sonra tüm stoklar bitmiş o gün beklesem akşam 8 e kadar fln şu an aldığım 5070ti modelini bile alamayacaktım o yüzden mutluyum ya önemli olan mutlu olmak hayalimi gerçekleştirdim ben o bana yeter

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,231,980
Üyeler
200,814
Son üye
plankton

Geri