AMD Ryzen 7 9800x3d İçin Sıcaklık ve Watt Değeri Nasıl?

bende bir şey değişmedi.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

@MeGaDave06 sonu.larim normal mi sence? tekrardan garantiye vermem gerekiyor mu?
Sende sorun yok ne sorunu taş gibi soğutucu 5 dk test yap ve buraya at bakalım canavarın ne durum da

-35, 8X scalar ve +200 ayarladım. 2 saat test ettim ve hata alamadım. Önceden 130W çekip 95 derecelerde geziyordu ama şimdi düzeldi. Değerler nasıl genel olarak?
hocam konuyla alakasız ama deneyimini öğrenmek isterim kullandığın işlemciye geçmeyi düşünüyorum ryzen 5 7500f den nasıl bir işlemci çok memnunmusun? yoksa ryzen 7 7800x3d mi alınır?

bende bir şey değişmedi.

@MeGaDave06 sonu.larim normal mi sence? tekrardan garantiye vermem gerekiyor mu?
ben hayatımda hiç oc ile uğraşmadım elimde 9800x3d var cuma günü pc yi toplicam yardımcı olabilirmisin dc den fln

hocam konuyla alakasız ama deneyimini öğrenmek isterim kullandığın işlemciye geçmeyi düşünüyorum ryzen 5 7500f den nasıl bir işlemci çok memnunmusun? yoksa ryzen 7 7800x3d mi alınır?
Çok memnunum. 2.el almıştım işlmeciyi kesinlikle tavsiye ederim.

ben hayatımda hiç oc ile uğraşmadım elimde 9800x3d var cuma günü pc yi toplicam yardımcı olabilirmisin dc den fln
Bende yardımcı olabilirim size direkt arkadaş da müsaitse aynı işlemci var sonuçta o da yardımcı olabilir

Bende yardımcı olabilirim size direkt arkadaş da müsaitse aynı işlemci var sonuçta o da yardımcı olabilir
biz size yardımcı oluruz merak etmeyin. kolay bir işlem.

hocam sence sıfır mı alınmalı yoksa ikinci el mi bence sıfır 6 taksit yada 9 taksit yapmayı düşünüyorum.
hocam ben işlemciyi tanıdıktan aldım kendisi hiç kullanmamışltı sistem dizemediği için bende aldım geçtim. tanıdık varsa 2.el alabilirsiniz.

hocam oc yapmıyoruz olay çok basit siz konu açın ve beni etiketleyin ben size yardımcı olurum.
OC değil PBO ve Curve Optimizer kısaca Undervolt yani daha düşük voltajda çekirdek hızlarında çalıştırmak

hocam sence sıfır mı alınmalı yoksa ikinci el mi bence sıfır 6 taksit yada 9 taksit yapmayı düşünüyorum.
bende 2. el aldım hemde kutulu 7 ay garantisi de var 14k ya

OC değil PBO ve Curve Optimizer kısaca Undervolt yani daha düşük voltajda çekirdek hızlarında çalıştırmak
aynne öyle kısaca siz konuyu açın biz yardımcı oluruz.

2-3 saat test yapar bakarız stabilitesine

biz size yardımcı oluruz merak etmeyin. kolay bir işlem.

hocam ben işlemciyi tanıdıktan aldım kendisi hiç kullanmamışltı sistem dizemediği için bende aldım geçtim. tanıdık varsa 2.el alabilirsiniz.
Teşekkürler bilgi için sağolasın hocam. fiyatlar yükselecek gibi duruyor. ben olmadı alırım sanırım.

Sende sorun yok ne sorunu taş gibi soğutucu 5 dk test yap ve buraya at bakalım canavarın ne durum da
hocam akşam yapıp buraya atayim şu an çok zamanım yok doğrusu. bir yandan başka bir iş ile uğraşıyorum. Akşam iletirim sonuçları size.

Alıntıyı görüntüle
OCCT testi yaparken ayalar bu şekilde

peki 160w çekip 92-93 derece görmesi normal mi?

160w için 92-93 evet halen mükemmel. Hatta şunu sorayım odada klima var mı? Klima yoksa odan büyük ihtimalle 27-28 derece civarındadır.

Benim 5800x3d 130w falan çekiyor en kalın testte ve bu bahsettiğim oda sıcaklıklarında 85 üstünü net görüyor. Sen 30w ve ona rağmen 92-93. Benim 160w çektiğimi düşün… 100 e doğru gider

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,232,580
Üyeler
200,974
Son üye
zeppeylaine

Geri