cengizhanunal
80+
- Reaksiyon skoru
- 0
ama ne hocamPahalı buldum sistemi ama ?
Cusu ram Vatana millete çok hayırlı Hocam severiz Cusuyu Hiç sıkıntısı yok maşallahCusu ram derim susarım.
PSU da bomba gibi ürün bu arada
alayım mı hocam o zamanCusu ram derim susarım.
PSU da bomba gibi ürün bu arada
Benim hayatım çok sıkıcı heyecan aramak istiyorum bir şeyler çatırdasın patırdasın istiyorsanız ve bunu yaparken denizde kum bende para diyorsanız alınabilir.alayım mı hocam o zaman
reisim niye öyle dedin ya bi kasa bulamadım aklıma yatanBenim hayatım çok sıkıcı heyecan aramak istiyorum bir şeyler çatırdasın patırdasın istiyorsanız ve bunu yaparken denizde kum bende para diyorsanız alınabilir.![]()
Kanka şakayı bi kenara kaldıralım Sistemin parçaları bazıları sakata düşürebilirreisim niye öyle dedin ya bi kasa bulamadım aklıma yatan
Ekran kartı rtx 5070 olmak zorunda mı ? Çünkü oyun odaklı olacak ise 9070xt tercih edilebilirreisim niye öyle dedin ya bi kasa bulamadım aklıma yatan
sadece oyun değil hocam yayın açmayı planlıyorum aynı zamanda proje geliştiriyorum kendi uygulamamı yapıyorum hocamEkran kartı rtx 5070 olmak zorunda mı ? Çünkü oyun odaklı olacak ise 9070xt tercih edilebilir
işin içine ti girince fiyat baya oynuyorhocam bence 32 gb ram gereksiz. Onun yerine 16 ram ile 5070 ti sistemlere bakabilirsiniz. Daha iyi olacağını düşünüyorum.