Öneri Cs2 Envanterimi Satıp Ekran Kartı Alıyorum Öneri Lazım..

Clyde

80+ Silver
Reaksiyon skoru
874
Selamlar. Şu an aktif olarak RTX 3080 SuprimX kullanıyorum. İlk başta 6700XT Red Devil kullanıyordum daha sonra Suprim'e geçtim. Yavaştan kartın bakım zamanı geliyor ve ben de yavaştan sistemi yükseltmek istiyorum. CS2'de 1000 küsür dolarlık bir envanterim vardı, Csfloat'tan satışa koydum 700 civarı gelecek en kötü 650 dolar. RX 9070 XT almaya karar kılmıştım zaten ama yine de şöyle bir 4080 ve 5070'lere göz attım. Almışken kasada güzel duracak bir kart almak istiyorum, 2 fanlı ya da giriş seviyesi ince kartlardan pek alasım yok. 32.5K civarına 10 ay garantili Nitro+ model buldum. Bir öneri isterim sizlerden. Ryzen 9 7900 kullanıyorum işlemci olarak, belki bir ihtimalle R7 9800X3D'ye geçebilirim ya da 7900X3D.

Ekler

• 20260804_192147.webp
    20260804_192147.webp
    533.3 KB · Hit: 252
hocam o masadaki knob ne ise yariyor surekli goruyorum ses karti falanmi

hocam o masadaki knob ne ise yariyor surekli goruyorum ses karti falanmi
Monitör ışığının kablosuz kumandası. Açıp kapamaya falan yarıyor.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Süper serisi çıkacak bekle bence
Super serisini bekleyemem. Son zam haberlerinden sonra 2 3k koydular hemen. Alabildiğim en yakın sürede almak istiyorum. Bir de Super serisi çok daha pahalıya gelecektir bütçem yetmez.

bence beklemesin abdullah abinn son videosunu izle
Evet haklı ama ben zaten 0 olarak gidip almayacağım kartı. 2.el benim için yeterli. Elimde olacak 30-35K para.

nitro+ alın geçin makyajlı 9070xt

9070xt zamdan sonra bile fiyat açısından mantıklı. Fakat 9000 serisi alıcaksanız size tavsiyem kesinlikle custom OS kurmanız olacaktır. 5070 var aynı fiyatta fakat açıkçası raw performans olarak 9070xt tercih ederim. Teknoloji kullanırım diyosanız dlss ile mfg açtığınız takdirde 9070xt kadar fps alırsınız.

nitro+ alın geçin makyajlı 9070xt
Benim de hoşuma gidiyor. Red Devil bulursam acımam ama yok piyasada. Başka da güzel bir 9070XT modeli var mı bilmiyorum.

9070xt zamdan sonra bile fiyat açısından mantıklı. Fakat 9000 serisi alıcaksanız size tavsiyem kesinlikle custom OS kurmanız olacaktır. 5070 var aynı fiyatta fakat açıkçası raw performans olarak 9070xt tercih ederim. Teknoloji kullanırım diyosanız dlss ile mfg açtığınız takdirde 9070xt kadar fps alırsınız.
Yok ben dümdüz adamım. FSR 4 gelirse zaten FPS'i uçuracaktır yine. 3080 ile istediğim oyunlarda FPS kötü değil 9070XT hayli hayli yeter bence.

ergoflex almışsın güzel ışıktır tatlı bir ambiyans yapıyor.
Evet monitör kolu ile aldım baya ucuza geldi. Hoşuma gitti kalitesi de güzel, biraz fazla ısınıyor sadece.

Bence temizinden bir 9070 XT çok güzel gider.
Gidişat öyle duruyor şu an.

3080 yeterli değil mi hocam sizin için ? Bir nesil daha bekleyebilirsiniz bence almak istiyorsanız da nitro+, taichi,aorus master mıydı bunlar çok güzel

3080 yeterli değil mi hocam sizin için ? Bir nesil daha bekleyebilirsiniz bence almak istiyorsanız da nitro+, taichi,aorus master mıydı bunlar çok güzel
Yeterli ama dediğim gibi artık bakım zamanı geliyor. Bir yandan da param erimesin istiyorum. 9070XT alıp daha sonrasında tekrardan yükseltebilirim.

Geri